Cum formulez o plângere?

Sperăm să aveţi o experienţă excelentă folosind Skrill. Cu toate acestea, dacă v-aţi confruntat cu o problemă, vă suntem recunoscători dacă ne-o comunicaţi, aşa încât să ne putem îmbunătăţi serviciile.

Pentru a vă asigura că cazul dvs. este examinat rapid și eficient, vă rugăm să ne contactați făcând clic pe canalul de contact disponibil mai jos.

În cazul în care situaţia cu care vă confruntaţi nu poate fi rezolvată astfel încât să fiţi mulţumit, puteţi face alţi paşi pentru soluţionare.

Puteţi transmite o reclamaţie în cazul în care credeţi că a avut loc un eveniment care include (fără a se limita la) următoarele:

  • O încălcare a politicilor noastre publicate.
  • Neconformarea de către Skrill cu o obligaţie legală.
  • Neglijenţa, o încălcare a unui termen dintr-un acord cu clientul sau a unei adoptări sau a altei reguli a statului de drept care poate fi aplicabilă pentru Skrill.
  • Denaturarea situaţiei, reaua credinţă sau alte practici incorecte.

Pentru a ne ajuta să facem distincţia între o reclamaţie şi o întrebare standard, trebuie să menţionaţi clar că doriţi să faceţi o reclamaţie formală şi să furnizaţi cât mai multe detalii posibil, pentru a investiga în continuare plângerea dumneavoastră şi a ne concentra asupra unei rezoluţii adecvate.

Pentru a afla mai multe despre ceea ce se întâmplă după ce faceţi o reclamaţie, vă rugăm să consultaţi procesul de tratare a reclamaţiilor: