Ce este Transfer De Bani Skrill și cum îl folosesc?

Cu Transfer de Bani Skrill, puteți trimite rapid, ușor și în siguranță bani în străinătate, gratuit, la un portofel mobil sau un cont bancar al dvs. sau altei personae, într-o varietate de valute. Serviciul este disponibil atât pentru clienții existenți, cât și pentru cei inexistenți din întreaga lume.

Pentru a face lucrurile și mai rentabile pentru dvs., vă oferim opțiunea de a configura o alertă pentru perechile de monede selectate care vor fi trimise prin e-mail la adresa furnizată în fiecare dimineață. Puteți crea alerte noi sau sa vă dezabonați oricând doriți din pagina dvs. Alerte pentru Rate Transfer de Bani Skrill.

Puteți obține, de asemenea, recompense folosind serviciul prin alăturarea programului Recomanda un Prieten cu Transfer de Bani Skrill !

 

Cum pot trimite bani folosind Transfer de Bani Skrill?

Puteți iniția un Transfer de Bani Skrill făcând clic pe INCEPE pe pagina dedicată * sau pe butonul Transfer internațional de bani din secțiunea Trimite din contul dvs. Skrill.

Puteți finaliza un Transfer de Bani Skrill în 4 pași simpli și rapide:

    1. Introduceți suma de trimitere / primire, alegeți moneda de trimitere / primire ** din meniul derulant, selectați metoda de plată și faceți clic pe CONTINUARE.

    2. Confirmati cui trimiteți bani *** - către dvs. sau catre altcineva, introduceți datele (numele destinatarului, contul bancar sau numărul mobil, în funcție de alegerea transferului de bani - cont bancar sau portofel mobil) și faceți clic pe CONTINUARE.

    3. Vizualizați rezumatul tranzacției dvs. dați clic pe CONFIRM.

    4. Alegeți metoda de plată **** și finalizați tranzacția.

Odată finalizat transferul, un rezumat al acestuia va fi trimis la adresa dvs. de e-mail înregistrată. O listă cu toate transferurile dvs. de bani va fi disponibilă în secțiunea numită Transferurile Mele.

* Dacă acesta este primul dvs. Transfer de Bani Skrill și nu aveți un cont Skrill, vi se va solicita să îl creați făcând clic pe Înregistrare. Pur și simplu adăugați un e-mail, o parolă și informațiile dvs. personale (numele și prenumele, data nașterii și datele de contact) și un cont GRATUIT Skrill va fi creat automat pentru dvs. Moneda contului va fi cea pe care ai ales-o la inițierea transferului. Puteți edita înainte de a termina înregistrarea.

** Puteți seta suma care va fi primită  din câmpul Ei Primesc. Suma pe care trebuie să o plătiți se va actualiza automat. O rată de conversie în monedă în timp real va fi afișată în partea de sus a cererii de plată. Aceasta este rata furnizată independent de Reuters. Puteți modifica detaliile de plată oricând, făcând clic pe Editare în câmpul TRANSFERUL MEU.

*** Dacă ați efectuat transferuri precedente, destinatarii vor fi salvați în secțiunea RECIPIENTI EXISTENTI, astfel încât nu va trebui să intoduceti din nou detaliile lor.

**** Dacă doriți să schimbați metoda de plată selectată anterior, puteți face acest lucru făcând clic pe Plătiți pe altă cale?. Puteți alege, de asemenea, să salvați instrumentul dvs. de plată, astfel încât să nu fiți nevoiți să introduceti detaliile dvs. pentru viitoarele transferuri.

Ce metode de plată pot folosi?

În prezent, puteți utiliza cardul dvs. de credit / debit, Paysafecash, Transfer Rapid și Klarna ca metode de plată pentru Transferurile de Bani Skrill.

 

Ce taxe percepeti?

Fără comision de transfer atunci când trimiteți bani în străinătate. Transferurile interne sunt percepute cu o taxă de până la 2%.

De asemenea, banca dvs. poate impune o taxă separată.

 

Când vor ajunge banii în contul destinatarului?

După primirea fondurilor dvs., ne straduim să livrăm banii dvs. instantaneu, acolo unde este posibil, sau în termen de 24-72 de ore, în funcție de opțiunea de destinație și metodele de finanțare pe care le-ați ales, precum și ziua săptămânii în care ați trimis banii. Veți fi anunțat pe ecran atunci când selectați detaliile tranzacției.

 

Există limite de transfer și cum le pot crește?

Există câteva limite care depind de metoda dvs. de finanțare și de destinația de transfer. Veți fi anunțat pe ecran odată ce ați atins aceste limite și veți fi invitați să vă verificați identitateapentru a vă prelucra tranzacția.

 

În ce monedă ajung banii?

 Noi operam într-o varietate de monede locale pe care le puteți alege din meniul derulant din câmpul Ei Primesc în timpul transferului; astfel, banii vor ajunge în moneda selectată de dvs.

 

Îmi pot folosi soldul Skrill cu Transferul de Bani Skrill?

Nu, nu puteti folosi soldul dvs. Skrill cu Transferul de Bani Skrill, deoarece trebuie pastrat separat pentru motive de securitate și conformitate.

 

Este necesar ca destinatarul să aibă un cont Skrill pentru a primi bani?

Nu, nu este necesar un cont Skrill pentru a primi bani folosind serviciul nostru de Transfer de Bani Skrill.

 

 

Pot trimite bani într-un cont de companie sau de afaceri?

Nu, puteți trimite bani doar într-un cont bancar personal sau portofel mobil.

 

Ce se întâmplă dacă transferul meu prin Transfer de Bani Skrill nu este reusit?

Dacă depunerea dvs. prin transfer bancar sau card nu reușește, veți primi un e-mail automat cu detaliile tranzacției.

Dacă depunerea dvs. a avut succes, dar din anumite motive, Transferul de Bani Skrill nu reușește, plata dvs. va fi restituită înapoi pe card sau contului bancar cât mai repede posibil. Pentru a vedea starea fiecărui transfer pe care îl efectuați cu Transferul de Bani Skrill, consultați secțiunea Transferurile Mele.

 

Este sigur să trimiteți bani folosind Transferul de bani Skrill?

Da, este sigur să trimiteți bani folosind Transferul de bani Skrill.

Skrill este dezvoltat cu aceleași cerințe de securitate și performanță ca și site-urile utilizate pentru serviciile bancare și tranzacționarea acțiunilor. Logarea contului dvs., detaliile personale și toate tranzacțiile de bani sunt securizate folosind tehnologia Secure Socket Layer (SSL), cu criptare de 128 de biți de înaltă securitate, certificată de VeriSign.

Când trimiteți o plată folosind Skrill, destinatarul nu va primi informații financiare sensibile, cum ar fi numarul cardului de credit/debit sau numărul de cont bancar.

 

Îmi pot anula transferul?

Transferurile nu pot fi anulate după ce am primit plata și l-am trimis la destinația aleasă.