Ce este programul „Recomandați un prieten” al Skrill Transfer de bani?

Prin programul „Recomandați un prieten”* al Skrill Transfer de baniputeți fi recompensat în timp ce transferați bani.

Atunci când recomandați un prieten, iar acesta face un transfer în străinătate prin Skrill Transfer de bani, atât dvs., cât și prietenul dvs. beneficiați de reduceri la următoarele dvs. tranzacții. Cu cât sunt mai mulți oameni care transferă bani, cu atât mai puțin costă fiecare transfer!

Puteți participa la programul „Recomandați un prieten” al Skrill Transfer de bani dacă sunteți dintr-oțară care participă la programul „Recomandați un prieten”, și completați pașii de mai jos:

    1. Efectuați o tranzacție Skrill Transfer de bani reușită.

    2. Trimiteți prietenului dvs. un link sau un cod de recomandare. Puteți partaja linkul sau codul de recomandare prin e-mail sau pe diferite canale de socializare. Aveți opțiunea de a partaja un link sau un cod de recomandare:

       - în cazul unei tranzacții reușite

       - prin secțiunea „Recomandați un prieten” a contului dvs. Skrill Transfer de bani

   3. Prietenul trebuie să se înregistreze prin linkul de recomandare sau să introducă codul de recomandare în timpul primei sale tranzacții prin Skrill Transfer de bani. Dacă prietenul dvs. utilizează un cod de recomandare, îl poate introduce, dând clic pe linkul „Aveți un cod de recomandare?”, în timpul efectuării primei sale tranzacții.

   4. Odată ce prietenul dvs. finalizează un transfer internațional reușit prin Skrill Transfer de bani cu suma minimă sau echivalentă a tranzacției, ambii vă veți obține creditul de recomandare.  

Notă:

  • Veți primi creditul de transfer odată ce vom primi confirmarea că transferul de bani al prietenului dvs. este virat cu succes în contul bancar sau portofelul electronic al destinatarului.  Vă vom informa printr-un e-mail, odată ce creditul dvs. de transfer câștigat ajunge în contul dvs.
  • Prietenului dvs. îi va fi virat creditul de transfer, la primul transfer reușit prin Skrill Transfer de bani.
  • Puteți verifica sumele creditului de recomandare în monedele respective, precum și suma maximă a creditului de transfer care poate fi utilizată la o singură tranzacție, pe această pagină.
  • Puteți utiliza până la 5 credite de recomandare per tranzacție Skrill Transfer de bani. Creditul dvs. de transfer câștigat va fi adăugat în mod automat atunci când realizați o tranzacție eligibilă. Dacă dețineți un credit de transfer mai mare, suma rămasă va fi aplicată la următorul dvs. transfer (sau transferuri) internațional(e) prin Skrill Transfer de bani.
  • Prietenul recomandat trebuie să efectueze un transfer internațional prin Skrill Transfer de bani în termen de 3 luni de la aplicarea codului sau linkului de recomandare, pentru ca amândoi să fiți eligibili pentru a primi credite de transfer.
  • Puteți vizualiza lista prietenilor recomandați și creditele de transfer la fila „Recomandați un prieten” din contul dvs. Skrill Transfer de bani.
  • Puteți recomanda până la 50 de prieteni.

 

 

Dacă nu vedeți fila „Recomandați un prieten” în contul dvs., aceasta înseamnă că programul de recomandare nu este disponibil pentru dvs.