Ce este Rapid Transfer și de ce să-l folosiți?

Ce este Rapid Transfer?

Rapid Transfer este o opțiune de plată instantanee prin transfer bancar al Grupului Paysafe. Utilizarea Rapid Transfer vă permite să depuneți instantaneu bani din contul dvs. bancar folosind datele dvs. de acreditare bancare direct în portofel.

                    

 

Este Rapid Transfer sigur?

Rapid Transfer este una dintre cele mai sigure metode de plată online - beneficiați de toate standardele înalte de securitate existente pe care banca le oferă. Mecanismele de securitate ale băncii dvs. și autentificarea necesară vă protejează de fraudă. Detaliile dvs. bancare online nu sunt niciodată salvate și rămân pe deplin criptate de banca dvs. Toate tranzacțiile cu Rapid Transfer sunt protejate de SSL și de VeriSign (Norton Secure).

 

Cum să utilizați Rapid Transfer?

Pentru a efectua o plată prin Rapid Transfer, tot ce aveți nevoie este acreditările dvs. bancare online pe care le utilizați pentru a vă autentifica și a confirma transferurile bancare obișnuite.

Rapid Transfer vă va solicita mai întâi datele de conectare și apoi, dacă este necesar, pentru cele de confirmare, cum ar fi SMS, OTP sau Mobile App. Asigurați-vă că sunt pregatite înainte de a iniția plata.

Odată ce transferul bancar prin intermediul serviciului Rapid Transfer are succes, fondurile vor fi creditate instantaneu.