Ce este Paysafecash și cum funcționează?

Paysafecash* vă permite să depuneți în contul dvs. Skrill sau să plătiți online cu numerar. Nu aveți nevoie de cont bancar sau card de credit, fapt care îl face un mod de plată simplu și accesibil. Plata este efectuată printr-un cod de bare la un punct de vânzare, pe care îl puteți găsi rapid pe site-ul web al Paysafecash.

Pentru a depune cu Paysafecash, urmați pașii de mai jos:

    1. În secțiunea DEPUNERE a contului dvs., dați clic pe Paysafecash.

    2. Introduceți suma și dați clic pe CONTINUARE.

    3. Pe ecran va apărea sumarul tranzacției. Dați clic pe MERGEȚI LA PAYSAFECASH, pentru a continua.

    4. Apoi veți fi redirecționat către site-ul Paysafecash, pentru a finaliza plata.

Notă:

  • Pentru a obține codul de bare și a finaliza plata, va trebui să vă autentificați în contul dvs. Paysafecash. Dacă nu aveți cont, veți avea posibilitatea de a vă înregistra. Dacă aveți deja un cont mypaysafecard, vă puteți autentifica cu datele de acces mypaysafecard. Pentru ca tranzacția să aibă succes, portofelul dvs. electronic Skrill și contul Paysafecash / mypaysafecard trebuie să fie înregistrate în aceeași țară.
  • Veți avea la dispoziție 72 de ore să finalizați tranzacția la un punct de plată.
  • Din motive de siguranță, puteți depune doar în portofelul dvs. Skrill, utilizând un cont Paysafecash / „mypaysafecard”. Nu puteți utiliza mai multe conturi.

 

Cât durează efectuarea unei depuneri prin Paysafecash?

Banii sunt virați în contul dvs. Skrill imediat ce plata este finalizată. În unele rare ocazii, poate dura până la 2 zile lucrătoare pentru ca tranzacția să fie procesată.

 

Care sunt limitele și comisioanele?

Puteți verifica limitele pentru orice variantă de depunere în secțiunea „DEPUNERE” a contului dvs. Dând clic pe varianta de depunere respectivă, vă veți putea vedea limitele de depunere conform statutului contului dvs. și a încercărilor de depunere.

Este posibil ca Paysafecash să aplice limite suplimentare în funcție de stadiul de verificare a contului Paysafecash / „mypaysafecard”.

Puteți verifica comisioanele de depunere pe pagina noastră „COMISIOANE”sau în secțiunea „DEPUNERE” a contului dvs.

Moneda tranzacției depinde de țara înregistrată.


 

*În prezent, serviciul este disponibil doar în anumite țări. Dacă vedeți această opțiune în contul dvs. Skrill, înseamnă că serviciul este disponibil pentru dvs.