Cum pot utiliza Rapid Transfer pentru a trimite direct (Skrill Transfer de bani )?

Puteți să transferați fonduri direct către un alt cont bancar utilizând serviciul Rapid Transfer dacă utilizați un cont bancar acceptat de Rapid Transfer într-o țară în care vă oferim acest serviciu*.

Transferurile cu Rapid Transfer vor apărea ca opțiune în secțiunea Transfer de fonduri a funcției Send Direct. Plăți suntprocesate() în EUR cu excepția celor în UK (GBP), Polonia (PLN), Ungaria (HUF), Danemarca (DKK), Norvegia (NOK), Suedia (SEK).

* Austria, Germania, Franța, Spania, Italia, Marea Britanie, Polonia, Ungaria, Portugalia, Suedia, Norvegia, Danemarca și Finlanda.

Pot plăti utilizând contul bancare al unei alte persoane? 

Nu, plățile trebuie să provină dintr-un cont bancar deschis în numele dvs., așa cum este înregistrat în contul dvs. Skrill. Nu putem accepta plăți din conturile bancare deschide pe alt nume. 

Cât durează un transfer bancar prin Transfer Rapid? 

De obicei, durează 2-3 zile lucrătoare pentru ca fondurile să ajungă la Skrill. Transferul Send Direct va fi ulterior procesat, de obicei în 24 de ore. Veți primi un mesaj de e-mail odată ce plata dvs. este trimisă pentru procesare.

Ce se întâmplă dacă plata nu reușește să ajungă la destinatar? 

Orice transferuri nereușite vor fi returnate în contul bancar al expeditorului. Rambursările durează de obicei 1-2 zile lucrătoare pentru a fi procesate. 

Există limite privind suma care poate fi trimisă prin Transfer Rapid? 

Da, există limite pentru tranzacțiile unice, precum și limite cumulative pentru tranzacțiile continue. Aceste limite variază în funcție de țară și vor apărea pe ecran atunci când încercați să trimiteți mai mulți bani decât este permis.