Cum să utilizați Klarna (cunoscută anterior ca Sofort) pentru trimitere prin Skrill Transfer de bani?

Puteți să trimiteți fonduri direct către un alt cont bancar utilizând Klarna dacă utilizați un cont bancar deținut de Klarna într-o țară în care vă oferim acest serviciu *.

Klarna va apărea ca opțiune în secțiunea "Transfer de fonduri" din sectiunea Send Direct. Plățile sunt procesate în EUR, cu excepția celor din Regatul Unit (GBP) și Polonia (PLN).

*Austria, Belgia, Germania, Italia, Polonia, Spania și Olanda.

 

Pot plăti utilizând contul bancar al unei alte persoane?

Nu, pățile trebuie să provină dintr-un cont bancar deschis în numele dvs., așa cum este înregistrat în contul dvs. Skrill. Nu putem accepta plăți din conturile bancare deschise pe alt nume. Efectuarea unei plăți dintr-un cont comun (în cazul în care sunteți unul dintre titularii de cont comun) poate fi acceptată, dar poate fi necesară o verificare suplimentară.

 

Cât de mult durează un transfer bancar prin Klarna?

Transferurile de fonduri prin Klarna iau de obicei 2-3 zile (fara zilele de weekend si sarbatorile oficiale) pentru a ajunge la Skrill. Transferurile Send Direct vor fi ulterior procesate. Timpul de așteptare va fi afișat pe ecran atunci când alegeți țara de destinație și metoda de plată.

 

Ce se întâmplă dacă fondurile nu ajung la destinatar?

Orice transferuri nereușite vor fi returnate în contul bancar al expeditorului. Rambursările durează de obicei 1-2 zile lucrătoare pentru a fi procesate.

 

Există vreo limită pentru suma care se poate trimite prin Klarna?

Da, există limite pentru tranzacțiile unice, precum și limite cumulative pentru tranzacțiile continue. Aceste limite variază în funcție de țară și vor apărea pe ecran atunci când încercați să trimiteți mai mulți bani decât este permis.