Cum pot seta o alertă?

Datorită funcției „Alerte” puteți primi o notificare atunci când prețul pentru o anumită criptomonedă* atinge un anumit nivel. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru dvs., dacă urmăriți fluctuația prețurilor sau doriți să cumpărați o criptomonedă pentru o anumită valoare. Acest lucru vă ajută să economisiți timp și bani și să profitați la maximum.

Puteți seta o alertă în 3 pași simpli:

    1. Dați clic pe pictograma „ALERTE”.

    2. Introduceți prețul în fiat pentru care doriți să primiți o alertă.

    3. Dați clic pe „CREARE ALERTĂ.

Odată ce suma setată este atinsă, veți primi un e-mail care vă va informa despre eveniment.

Puteți seta o alertă la fila „PANOU DE BORD” a secțiunii „CRIPTOMONEDE”, dând clic pe pictograma „ALERTE”, aflată lângă criptomoneda pentru care doriți setarea alertei. Astfel puteți seta din nou atât FIAT, cât și bitcoin.

* Dați clic pentru a mări imaginea

Puteți seta, de asemenea, o alertă prin fila „TRANZACȚIONARE” de sub panoul de tranzacționare, selectând moneda pentru care doriți să setați o alertă și dând clic pe pictograma „ALERTE. Astfel puteți seta din nou atât FIAT, cât și bitcoin.

* Dați clic pentru a mări imaginea

Notă:

  • Vă puteți revizui, dezactiva (de la butonul „Stare”) și / sau șterge (de la pictograma coș de gunoi), oricând, alertele, prin intermediul filelor „PANOU DE BORD” sau „TRANZACȚIONARE”.
  • La fila „TRANZACȚIONARE, puteți examina și gestiona alertele numai în funcție de moneda pe care ați ales-o.

 

 

*Serviciul este disponibil în prezent doar în anumite țări. Dacă vedeți o secțiune „Criptomonede”  în contul dvs. Skrill, înseamnă că serviciul este disponibil pentru dvs.