Ce este indicatorul Crypto Profit / Pierdere?

Funcționalitatea Profit / Pierdere vă oferă o informație valoroasă asupra câștigurilor (sau pierderilor) pe care le-ați avea dacă vindeți anumite criptovalute* la un moment dat. Profitul / Pierderea reprezintă diferența dintre valoarea de piață și prețul mediu de cumpărare al soldului dumneavoastră.

Prețul mediu de cumpărare este prețul mediu al tuturor tranzacțiilor dvs. de cumpărare de la prima cumpărătură până la vânzarea întregului sold al unei criptomonede. După ce vindeți întregul sold al unei anumite criptomonede, prețul mediu de cumpărare nu va mai fi luat în considerare pentru tranzacțiile viitoare și va fi resetat. Dacă începeți să acumulați soldul aceleiași monede cripto, prețul mediu de cumpărare va începe din nou să fie calculat. Crypto-ul obținut prin intermediul serviciului de transfer este exclus din calcul.

Deoarece funcționalitatea Profit / Pierdere se bazează pe diferența dintre valoarea de piață și prețul mediu de cumpărare al soldului, așa cum este descris mai sus, veți vedea indicatorul Profit dacă în momentul schimbului câștigați din tranzacție:

*Faceți clic pentru a mări imaginea

sau indicatorul Pierdere dacă nu câștigați din acesta:

*Faceți clic pentru a mări imaginea

Suma / procentul exact al profitului / pierderii vor fi indicate în câmpul relevant.

Notă: puteți vedea indicatorii numai dacă ați efectuat deja tranzacționarea pentru o anumită criptomonedă.

 

 

* Serviciul este disponibil în prezent numai în anumite țări. Dacă vedeți o secțiune Crypto în contul dvs. Skrill, acest lucru înseamnă că serviciul este disponibil pentru dvs.