Care este programul Cripto Refer-a-Friend?

Programul Cripto * Refer-a-Friend vă permite să câștigați o sumă stabilită de monedă fiat ** pentru prietenii recomandați sau pentru a fi recomandat la Skrill.

 

Cumfuncționează ProgramulCriptoRefer-a-Friend?

Pentru a beneficia de programul Cripto Refer-a-Friend, trebuie doar să trimiteți prietenilor dvs. un link de invitație personalizată. Il puteți găsi în Contulmeu> Setări> Programe de recomandare.

*Faceți clic pentru a mări imaginea

Pentru a completa cerințele programului, persoana recomandată trebuie să se înregistreze prin intermediul link-ului de trimitere, să depună în portofelul Skrill (depozitele prin NETELLER, Paysafecard și Bitcoin și Bitcoin Cash sunt excluse), să își verifice contul și să cumpere Criptovalută pentru o sumă minimă de 100 EUROPentru a primi bonusul, trebuie să împliniți cerințele enumerate într-un interval de timp de 3 luni.

 

Cum vom fi recompensați eu și prietenul meu de program?

Odată îndeplinite cerințele menționate mai sus, atât prietenul dvs., cât și dvs. veți primi în portofelele Skrill o sumă de 5 EUR.

 

Când voi primi creditul meu de transfer?

Bonusurile sunt redistribuite la sfârșitul fiecărei luni și conform cerințelor programului.

 

Pot să urmăresc prietenii la care m-am referit și creditul meu de transfer?

Da, puteți găsi o listă a prietenilor dvs. invitați în secțiunea Programul Recomandări din portofelul Skrill. Cu toate acestea, nu veți vedea în prezent care trimiteri v-au făcut un bonus.

 

Există o limită la valoarea bonusului pe care o pot primi pentru recomandările mele la Cripto?

Suma maximă pe care o puteți câștiga pe lună de la persoanele recomandate este de 50 EUR (10 Recomandări).

 

 

* Serviciul este disponibil în prezent numai în anumite țări. Dacă vedeți secțiunea Cripto în contul dvs. Skrill, acesta înseamnă că serviciul este disponibil pentru dvs.

** Banii FIAT sunt moneda pe care un guvern a declarat-o legală, dar nu este susținută de o marfă fizică. Valoarea banilor fiat este derivată din relația dintre ofertă și cerere și nu din valoarea materialului din care sunt obținuți banii.