Ce este o comandă condiționată și cum pot crea una?

O comandă condiționată vă permite să cumpărați sau să vindeți o anumită criptomonedă, la un anumit preț, predefinit. Atunci când este atinsă condiția dorită privind prețul, transferul este efectuat în mod automat.

Toate câmpurile sunt editabile, astfel încât să vă puteți personaliza comanda, după cum doriți. Pentru aceasta este nevoie să:

    1. accesați fila „TRANZACȚIONARE a secțiunii „CRIPTOMONEDE a contului dvs. Skrill și să alegeți „CUMPĂRARE” sau „VÂNZARE”.

    2. accesați fila „Condiționat și să selectați moneda pe care doriți să o tranzacționați, din meniul vertical aferent. Puteți alege să creați o comandă ca să schimbați fiat sau bitcoin în orice altă criptomonedă.

 

* Dați clic pentru a mări imaginea

    3. Selectați prețul la care doriți să fie executată comanda. Introduceți suma pe care doriți să o cheltuiți sau să o primiți și dați clic pe „CREARE COMANDĂ. Puteți alege, de asemenea, să cumpărați sau să vindeți un procent din soldul disponibil.

Notă:

  • Puteți tranzacționa cu soldul dvs. de bitcoin doar dacă îl aveți deja disponibil.
  • Unele dintre criptomonedele disponibile (XTZ, DSH, KNC) pot fi schimbate doar în bitcoin.
  • Pe graficul prețurilor puteți vedea fluctuația prețului pentru un interval de o oră, o zi, o săptămână, o lună sau un an. Puteți selecta intervalul din meniul vertical derulant din grafic.
  • Odată executată o comandă condiționată, lista comenzilor condiționate curente va fi actualizată automat, iar comanda în cauză va fi dezactivată.
     
  • Vă puteți revizui, dezactiva (de la butonul „Stare”) și / sau șterge (de la pictograma coș de gunoi), oricând, comenzile condiționate, prin intermediul filelor „PANOU DE BORD” sau „TRANZACȚIONARE”.
  • La fila „TRANZACȚIONARE, puteți examina și gestiona alertele numai în funcție de moneda pe care ați ales-o.

 

Care sunt comisioanele și limitele?

Puteți vedea care sunt comisioanele și limitele la fila „TRANZACȚIONARE a secțiunii „CRIPTOMONEDE.

Pentru mai multe informații despre comisioane, accesați pagina „Criptomonede”

Dacă schimbați bitcoin în altă criptomonedă, comisionul dedus va fi încasat în bitcoin.

Ratele de schimb valutar sunt primite direct de la furnizorul nostru de schimb Coinbase și sunt actualizate la fiecare 5 secunde.

 

 

*Serviciul este disponibil în prezent doar în anumite țări. Dacă vedeți o secțiune „Criptomonede”  în contul dvs. Skrill înseamnă că serviciul este disponibil pentru dvs.