Ce este o comandă repetată și cum pot crea una?

Opțiunea „Comandă repetată” vă permite să cumpărați una sau mai multe criptomonede* contra unei sume predefinite, în mod regulat. Puteți alege o monedă și seta o sumă care va fi extrasă din soldul dvs., în ziua aleasă. Acest lucru vă ajută să tranzacționați mai ușor și să nu vă faceți griji că nu veți alege cel mai mic preț atunci când veți cumpăra.

Această opțiune vă economisește timp, dacă sunteți interesat de criptomonede, dar nu puteți urmări în mod constant fluctuația prețurilor. Vă permite să cumpărați criptomonede în porții și, prin aceasta, să obțineți valoarea maximă a investiției dvs. Dacă, de exemplu, doriți să cumpărați 100 Euro în criptomonede pe luna în curs, în loc să efectuați schimbul în criptomoneda respectivă, puteți împărți baniiîn 4 porții egale, în valoare de 25 EUR fiecare. Acest lucru vă poate ajuta să reduceți prețul mediu la care cumpărați. Strategia de a cumpăra la intervale regulate, într-o perioadă de timp, se numește „Costul mediu al dolarului” (cumpărări periodice, cu sume fixe).

Pentru a crea o comandă repetată:

    1. la fila „TRANZACȚIONARE” a secțiunii „CRIPTOMONEDE” din contul dvs. Skrill, dați clic pe „Repetat.

    2. Selectați criptomoneda pe care doriți să o primiți, introduceți suma de cheltuit, alegeți cât de des se va repeta această comandă, ziua evenimentului și dați clic pe „CREARE COMANDĂ.

* Dați clic pentru a mări imaginea

Notă:

  • Monedele vor fi cumpărate la prețurile curente de pe piață.
  • Vă puteți revizui, dezactiva (de la butonul „Stare”) și / sau șterge (de la pictograma coș de gunoi), oricând, comenzile repetate, prin intermediul filelor „PANOU DE BORD” sau „TRANZACȚIONARE”.

 

Care sunt comisioanele și limitele?

Puteți vedea care sunt comisioanele și limitele la fila „TRANZACȚIONARE a secțiunii „CRIPTOMONEDE.

Pentru mai multe informații despre comisioane, accesați pagina „Criptomonede”

Dacă schimbați bitcoin în altă criptomonedă, comisionul dedus va fi încasat în bitcoin.

Ratele de schimb valutar sunt primite direct de la furnizorul nostru de schimb Coinbase și sunt actualizate la fiecare 5 secunde.

 

 

*Serviciul este disponibil în prezent doar în anumite țări. Dacă vedeți o secțiune „Criptomonede în contul dvs. Skrill, înseamnă că serviciul este disponibil pentru dvs.