Cum trimit criptomonede către un alt client Skrill?

Prin opțiunea „Trimiteți criptomonede”, trimiteți pe loc criptomonede către un alt client Skrill din soldul de criptomonede pe care îl aveți disponibil*.

Pentru a trimite cripto, urmați pașii de mai jos:

    1. Puteți iniția o tranzacție de trimitere de criptomonede:

      - dând clic pe Trimiteți către un număr de mobil sau un e-mail din secțiunea TRIMITE a contului dvs. Skrill.

Dați clic pentru a mări imaginea 

      - dând clic pe pictograma TRIMITE de lângă criptomonedele disponibile de la fila PIEȚE a secțiunii CRIPTOMONEDE a contului dvs.

Dați clic pentru a mări imaginea       

      - dând clic pe pictograma TRIMITE după ce ați selectat criptomoneda dorită de la fila COMERȚ a secțiunii CRIPTOMONEDE a contului dvs.

*Dați clic pentru a mări imaginea       

    2. Introduceți e-mailul destinatarului sau numărul de mobil (adăugând codul de țară relevant) sau alegeți o persoană din lista destinatarilor recenți și dați clic pe CONTINUARE.

    3. Selectați criptomoneda dorită din meniul vertical din câmpul „Selectare sold”, introduceți suma și dați clic pe CONTINUARE.

    4. Un rezumat al tranzacției dvs. va apărea pe ecran. Pentru a finaliza transferul, dați clic pe CONFIRMARE.

Notă:

  • Dacă nu ați făcut-o anterior, destinatarul trebuie să accepte declinarea responsabilității privind criptomonedele din secțiunea CRIPTOMONEDE a contului lor Skrill pentru a primi transferul.
  • Dacă trimiteți criptomonede la un e-mail neînregistrat, tranzacția dvs. va rămâne cu starea „În așteptare”, timp de 14 zile. Dacă în cursul acestei perioade tranzacția nu este acceptată, va fi anulată în mod automat. De asemenea, puteți anula și dvs. înșivă o tranzacție în așteptare între conturi Skrill.
  • Vă puteți revizui tranzacțiile cu criptomonede la secțiunea TRANZACȚII a contului dvs. Skrill.

 

Care sunt limitele și comisioanele?

Limitele și comisioanele de trimitere vor fi afișate în timpul tranzacției.

Pentru mai multe informații despre comisioane, accesați-ne pagina Criptomonede.  

 

 

*Serviciul este disponibil în prezent doar în anumite țări. Dacă vedeți o secțiune Criptomonede în contul dvs. Skrill, aceasta înseamnă că serviciul este disponibil pentru dvs.