Cum funcționează criptomonedele?

Cu ajutorul funcției de tranzacționare „Criptomonede”*, puteți schimba fiat sau bitcoin din soldul dvs. în una sau mai multe dintre criptomonedele disponibile și puteți profita, astfel, de fluctuațiile de preț:

Puteți iniția un schimb, creând o comandă instantanee, condiționată sau repetată.

Aveți și posibilitatea de a seta o alertă, pentru momentul în care este atins un anumit nivel al prețului.

La fila „MARKETS” a secțiunii „CRYPTO” puteți consulta un rezumat al tuturor criptomonedelor acceptate, afișând prețul lor în timp real și modificarea procentuală a prețului în 24 de ore. Aceasta vă poate ajuta să alegeți cel mai bine moneda, ora și prețul schimbului dvs.

*Dați  clic pentru a mări imaginea

Chiar și mai convenabil – vă puteți crea propria listă cu critpomonede de urmărit. Numită și „Watch list”, funcția este disponibilă la fila „DASHBOARD”. Puteți adăuga monede la „Watch list” dând clic pe pictograma stea de pe graficul prețurilor de la fila „TRADE”. Vă puteți gestiona lista, eliminând o criptomonedă de pe aceasta – pictograma coș de gunoi de pe „Watch list” este disponibilă pentru asta.

*Dați  clic pentru a mări imaginea

Puteți consulta și gestiona alertele create, comenzile condiționate și repetate și vă puteți vizualiza Activitatea recentă la fila „DASHBOARD”.

 

*Dați  clic pentru a mări imaginea

Puteți iniția un schimb, dând clic pe butonul „TRANZACȚIONARE de lângă criptomoneda pe care doriți să o schimbați sau prin fila „TRANZACȚIONARE din secțiunea „CRIPTOMONEDE a contului dvs.

După ce aveți criptomonede disponibile în portofelul electronic, puteți selecta monede și le puteți trimite prietenilor dvs.

Puteți obține, de asemenea, o recompensă prin intermediul programului nostru „Recomandă-un-prieten” pentru criptomonede.

 

Notă:

  • Unele dintre criptomonedele disponibile (DSH, KNC) pot fi schimbate numai în bitcoin.
  • Toate tranzacțiile de criptomonede sunt vizibile în secțiunea „TRANZACȚII a contului dvs. Skrill. Pentru a le vizualiza, alegeți moneda respectivă din meniul vertical de la fila „Cont, din secțiunea „TRANZACȚII.
  • Tranzacțiile cu criptomonede nu sunt rambursabile și nu pot fi readuse la suma inițială de la momentul schimbului.  

 

Pot trimite criptomonede unui comerciant sau unei platforme care tranzacționează criptomonede?

În prezent, nu puteți trimite criptomonede unui comerciant sau unei platforme care tranzacționează criptomonede.

 

 

*Serviciul este disponibil în prezent doar în anumite țări. Dacă vedeți o secțiune „Criptomonede în contul dvs. Skrill înseamnă că serviciul este disponibil pentru dvs.