Cum funcționează criptomonedele?

Cu ajutorul funcției de tranzacționare „Criptomonede”*, puteți schimba fiat sau bitcoin din soldul dvs. în una sau mai multe dintre criptomonedele disponibile și puteți profita, astfel, de fluctuațiile de preț:

Puteți iniția un schimb, creând o comandă instantanee, condiționată sau repetată.

Aveți și posibilitatea de a seta o alertă, pentru momentul în care este atins un anumit nivel al prețului.

În fila „PANOU DE BORD” a secțiunii „CRIPTOMONEDE” din contul dvs. puteți consulta un rezumat al criptomonedelor acceptate, care le arată prețul în timp real și modificarea procentuală a prețului, în decurs de 24 de ore. Acest lucru vă poate ajuta să alegeți cel mai bine moneda, ora și prețul pentru schimbul dvs. Puteți, de asemenea, să consultați și să gestionați alertele create, comenzile condiționate și repetate.

 

*Dați  clic pentru a mări imaginea

Puteți iniția un schimb, dând clic pe butonul „TRANZACȚIONARE de lângă criptomoneda pe care doriți să o schimbați sau prin fila „TRANZACȚIONARE din secțiunea „CRIPTOMONEDE a contului dvs.

După ce aveți criptomonede disponibile în portofelul electronic, puteți selecta monede și le puteți trimite prietenilor dvs.

Puteți obține, de asemenea, o recompensă prin intermediul programului nostru „Recomandă-un-prieten” pentru criptomonede.

 

Notă:

  • Unele dintre criptomonedele disponibile (XTZ, DSH, KNC) pot fi schimbate numai în bitcoin.
  • Toate tranzacțiile de criptomonede sunt vizibile în secțiunea „TRANZACȚII a contului dvs. Skrill. Pentru a le vizualiza, alegeți moneda respectivă din meniul vertical de la fila „Cont, din secțiunea „TRANZACȚII.
  • Tranzacțiile cu criptomonede nu sunt rambursabile și nu pot fi readuse la suma inițială de la momentul schimbului.  

 

Pot trimite criptomonede unui comerciant sau unei platforme care tranzacționează criptomonede?

În prezent, nu puteți trimite criptomonede unui comerciant sau unei platforme care tranzacționează criptomonede.

 

 

*Serviciul este disponibil în prezent doar în anumite țări. Dacă vedeți o secțiune „Criptomonede în contul dvs. Skrill înseamnă că serviciul este disponibil pentru dvs.

**Banii FIAT reprezintă moneda pe care un guvern a declarat-o drept mijloc de plată, dar nu este susținută de un bun fizic. Valoarea banilor fiat este derivată din relația dintre cerere și ofertă, mai degrabă decât valoarea materialului din care sunt făcuti banii.