Cum se efectueaza o depanare standard?

Site-ul Skrill este compatibil cu un calculator și un Mac și funcționează pe cele mai populare browsere web, de ex. Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Google Chrome.

Uneori, poate fi necesar să depanați browserul pentru a vă conecta la contul dvs. Skrill sau pentru a finaliza o tranzacție. Asigurați-vă că ștergeți adesea cookie-urile, fișierele Internet temporare și istoricul inutil al browserului dvs. Pentru majoritatea browserelor, acest lucru se poate face în meniul Instrumente (Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Google Chrome, Safari).

Alte probleme ar putea fi cauzate de blocarea ferestrelor de tip pop-up a browserului dvs. Asigurați-vă că aveți ferestrele pop-up activate pentru a finaliza tranzacțiile, pentru a încărca documente etc. Pentru majoritatea browserelor, acest lucru se poate face în fila Confidențialitate (Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Google Chrome, Safari).

Pentru mai multe informații despre depanarea browserului, vă rugăm să contactați asistența browserului, deoarece setările diferă în funcție de browser și de versiunea acestuia.