Cum imi verific contul si cresc limitele?

Creșterea limitelor dvs. este de obicei o chestiune de a oferi verificări suplimentare de cont.

O data ce ati inceput sa efectuati tranzactii cu contul dvs., veti primi posibilitatea sa va verificati identitatea. O sa fie necesar sa incarcati o copie color, clara, lizibila si valabila, scanata sau fotografiata a unul dintre urmatoarele documente:

  • Fata si spatele permisului dvs. de conducere.
  • Pagina cu poza al pasaportului dvs. 
  • Fata si spatele actului dvs. de identitate

O să solicităm, de asemenea, să vă verificați adresa și să vă faceti un selfie.

 

Alimentare cont

Alimentarea contului dvs. Skrill face parte din procesul de verificare. Puteți finaliza verificarea contului dvs. NUMAI după o depunere reușită. Puteți să vă alimentati contul Skrill utilizând oricare dintre opțiunile de încărcare disponibile în secțiunea Depunere a contului dvs. sau prin primirea de bani de la alt client sau comerciant Skrill.

Pentru a incepe procesul de incarcare a documentului puteti sa clicati pe bandiara, vizibila dupa ce va logati in contul dvs. Skrill sau prin secțiunea Setare a contului dvs., sub Verificare.

*Faceți clic pentru a mări imaginea

Aceasta vă va duce la pagina Verificati-va contul, unde vor fi afișați toți pașii de verificare rămași.

Verificati-va documentul de identitate

Puteți alege să vă verificați contul prin profilul dvs. de pe Facebook sau să urmați procedura de verificare standard.

*Faceți clic pentru a mări imaginea

 

Odată ce începeți procesul de Verificare documentului de identitate, veți primi 2 opțiuni care vă permit să completați verificarea identitatii:

*Faceți clic pentru a mări imaginea

  

    1. Descărcați aplicația noastră mobilă - aceasta este cea mai rapidă opțiune care vă permite să descărcați aplicația noastră și să folosiți camera telefonului pentru a face fotografii și a le încărca în sistemul nostru de verificare securizat.  Puteti descarca aplicatia Skrill (Skrill Google Play/Skrill Apple App Store) si sa utilizati camera dvs. din telefon pentru a finaliza acest pas de verificare.

*Faceți clic pentru a mări imaginea

 

    2. Faceți fotografii cu camera web și încărcați-le - aceasta este o opțiune rapidă care vă permite să utilizați camera dvs. web pentru a face imagini sau pentru a încărca fotografii din fața și spatele documentului dvs. de identitate, apoi sa faceti un selfie.

Notă: Dacă nu aveți o cameră web, utilizați Opțiunea 1 de mai sus.

Făcând clic pe Faceți fotografii cu camera web și încărcați-le, vi se va oferi opțiunea de a alege tipul documentului și țara de emitere.

 

*Faceți clic pentru a mări imaginea

 

În continuare, vi se va cere să încărcați copii ale documentelor dvs. sau să folosiți camera web pentru a face imagini noi cu documentul dvs., apoi să vă faceti un selfie.

Dacă nu vedeți mesajul automat de tip pop-up pentru a activa camera dvs. în browser, puteți găsi informații despre cum să o reactivați aici.

 

  

*Faceți clic pentru a mări imaginea

 

După ce ați încărcat / utilizat cu succes camera web pentru a trimite documentele dvs. și a face o selfie, pasul Verificați ID-ul dvs. va fi ÎN REVIZUIRE.

Apoi, veți primi un mesaj de succes și puteți continua pașii de verificare rămase.

 

*Faceți clic pentru a mări imaginea

 

Verificati adresa

Dacă nu ați împărtășit încă locația browserului dvs., vi se va solicita să faceți acest lucru pentru a îndeplini cerința Verificati-va adresa.

*Faceți clic pentru a mări imaginea

Serviciul de localizare geografică este disponibil numai pentru anumite țări. Dacă țara dvs. nu este acceptată, vă vom oferi șansa să încărcați manual un document de confirmare a adresei

*Faceți clic pentru a mări imaginea

 

Rezumat

Pe pagina rezumat veți vedea că anumiți pași au fost finalizați și că documentele trimise sunt in proces de verificare.

*Faceți clic pentru a mări imaginea

 

Odată ce procesul de verificare este complet finalizat, veți primi o confirmare prin e-mail.

Informații suplimentare despre procesul de verificare a contului găsiți aici.