Τι είναι η κάρτα Skrill Virtual Mastercard® και πώς μπορώ να την αποκτήσω;

Πώς λειτουργεί η κάρτα Skrill Virtual Prepaid Mastercard®*;

Η κάρτα Skrill Virtual Prepaid Mastercard® σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τα χρήματα που τηρείτε στον Skrill λογαριασμό σας για να κάνετε αγορές μέσω διαδικτύου όπου γίνονται δεκτές οι κάρτες Mastercard. Επειδή είναι εικονική κάρτα, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συναλλαγές εκτός διαδικτύου ή σε μηχανήματα αυτόματης ανάληψης (ΑΤΜ).

Πώς μπορώ να αποκτήσω την κάρτα Skrill Virtual Prepaid Mastercard®;

Αν έχετε διαθέσιμο υπόλοιπο στον λογαριασμό σας, θα έχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε την Skrill Virtual Prepaid Mastercard®. Για να το κάνετε, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Κάντε κλικ στην ενότητα Κάρτες Skrill που βρίσκεται στο αριστερό μέρος του Skrill λογαριασμού σας.
  2. Στην ενότητα Εικονικές κάρτες Skrill κάντε κλικ Αποκτήστε την εικονική κάρτα σας
  3. Συμπληρώστε τη φόρμα επιλέγοντας το Νόμισμα κάρτας – επιλέξτε το νόμισμα, το οποίο χρησιμοποιείτε συχνά για διαδικτιακές αγορές, σας συνιστούμε να δημιουργήσετε την κάρτα σας στο νόμισμα του Skrill λογαριασμού σας ώστε να αποφύγετε τυχόν προμήθειες μετατροπής συναλλάγματος.

Όταν η Skrill Virtual Prepaid Mastercard® σας έχει δημιουργηθεί, ο αριθμός της κάρτας καθώς και τον κωδικό ασφαλείας (CVV) και την ημερομηνία λήξης θα εμφανιστούν στην οθόνη. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον αριθμό της Skrill Virtual Prepaid Mastercard® με τους αγαπημένους σας εμπόρους.

Μπορώ να κάνω ανάληψη μετρητών από ATM με την κάρτα μου Skrill VirtualPrepaid Mastercard®;

Όχι, για την ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ απαιτείται η χρήση πλαστικής κάρτας. Η ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ είναι δυνατή με τη χρήση της κάρτας σας Skrill Prepaid Mastercard®.
 
Μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου Skrill Virtual Prepaid Mastercard® για την κράτηση δωματίου σε ξενοδοχείο, κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων ή για την ενοικίαση αυτοκίνητου;

Δεν συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα σας Skrill Virtual Prepaid Mastercard® για για την κράτηση δωματίου σε ξενοδοχείο, την κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων ή την ενοικίαση αυτοκινήτου καθώς για αυτούς τους εμπόρους απαιτείται γενικά η χρήση πλαστικής κάρτας η οποία μπορεί να επαληθευτεί. Δεδομένου ότι ο αριθμός μιας κάρτας Skrill Virtual Prepaid Mastercard® δεν είναι ίδιος με αυτόν μιας πλαστικής κάρτας, δεν θα είναι σε θέση να επιβεβαιώσουν την κράτησή σας.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε την κάρτα Skrill Prepaid Mastercard® για την πραγματοποίηση τέτοιου είδους συναλλαγών - κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα για την Skrill Prepaid Mastercard®.

 


*Η κάρτα Skrill Virtual Prepaid Mastercard® διατίθεται μόνο σε κάτοικους επιλεγμένων χωρών. Επιβεβαιώστε τη διαθεσιμότητα στον λογαριασμό σας.