Η προπληρωμένη κάρτα Skrill Mastercard® (κάρτα Skrill) μου έχει αντικατασταθεί. Τί πρέπει να κάνω;

Αν τα πρώτα ψηφία της προπληρωμένης κάρτας σας Skrill Mastercard®* είναι 539152 και μοιάζει σ’αυτήν στην παρακάτω εικόνα, πιθανότατα να λάβετε καινούρια κάρτα σύντομα.

Η δέσμευσή μας να βελτιώνουμε συνεχώς την κάρτα Skrill γίνεται όλο και μεγαλύτερη με την εξέλιξη της τεχνολογίας. Ακόμη και η κάρτα σας να μην έχει λήξει θα την αντικαταστήσουμε με καινούρια – πιο αξιόπιστη, με νέο σχέδιο και ενισχυμένη ασφάλεια. Δείτε την τώρα!

Για να βεβαιωθείτε ότι θα λάβετε την καινούρια κάρτα, παρακαλούμε να ελέγξετε τα στοιχεία της διεύθυνσής σας που έχετε καταχωρίσει ως το τέλος του Μάρτη του 2020. Αυτή θα είναι και η διεύθυνση στην οποία θα σας στείλουμε την κάρτα. Μπορείτε να ενημερώσετε τα στοιχεία σας στον Skrill λογαριασμό σας από την κατηγορία Ρυθμίσεις > Προσωπικά στοιχεία.

 

Τί πρέπει να κάνω όταν παραλάβω την κάρτα;  

Η κάρτα σας πρέπει να φτάσει τον Απρίλιο του 2020. Για να μπορέσετε να την χρησιμοποιήσετε, παρακαλούμε να συνδεθείτε με τον Skrill λογαριασμό σας και να την ενεργοποιήσετε από την κατηγορία Κάρτα Skrill.

Μόλις η καινούρια κάρτα σας ενεργοποιηθεί η τρέχουσα κάρτα σας θα πάψει να ισχύει αυτόματα. Αν επιλέξετε να μην ενεργοποιήσετε την καινούρια κάρτα, θα μπορέσετε να συνεχίσετε την χρήση της τρέχουσας κάρτας για κάποιο διάστημα. Η παλιά σας κάρτα θα απενεργοποιηθεί στις 17 Ιουνίου 2020. 

 

Δεν επιθυμώ να χρησιμοποιήσω πλέον την κάρτα Skrill. Τί πρέπει να κάνω;

Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε πλέον την κάρτα Skrill, μπορείτε να ακυρώσετε την τρέχουσα κάρτα σας ανά πάσα στιγμή από την κατηγορία Κάρτα Skrill του Skrill λογαριασμού σας ως το τέλος του Μάρτη του 2020 ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω των τρόπων επικοινωνίας παρακάτω. Μην ανησυχείτε – μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για άλλη αν αλλάξετε γνώμη στη συνέχεια!

 

Η αντικατάσταση είναι δωρεάν; 

Δεν θα επιβαρυνθείτε με τέλος αντικατάστασης της κάρτας εφόσον έχετε πληρώει το τελευταίο τέλος για την υπηρεσία. Ολα όσα πρέπει να κάνετε είναι να ενημερώσετε τα στοιχεία σας και να συγκρατήσετε την ημερομηνία!

 

Η κάρτα μου δεν αντικαταστάθηκε. Τί πρέπει να κάνω;

Δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις να λάβετε καινούργια κάρτα αν δεν έχετε καλύψει το τελευταίο τέλος για την υπηρεσία αυτή, αλλά μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για καινούργια κάρτα Skrill οποτεδήποτε από την κατηγορία Κάρτα Skrill του λογαριασμού σας. 

 

* Η κάρτα Skrill διατίθεται μόνο σε κατοίκους εξουσιοδοτημένων χωρών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (EEA).