Πώς λειτουργεί η υπηρεσία κρυπτονομισμάτων;

Με τη λειτουργία ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων* μπορείτε να ανταλλάσσετε το υπόλοιπό σας σε επίσημο νόμισμα ή Bitcoin με ένα ή περισσότερα από τα διαθέσιμα κρυπτονομίσματα και να αποκομίσετε κέρδη από τις διακυμάνσεις των τιμών:

Μπορείτε να κάνετε μια ανταλλαγή δημιουργώντας μια άμεση, υπό όρους ή επαναλαμβανόμενη εντολή.

Μπορείτε επίσης να ορίσετε μια ειδοποίηση για όταν επιτυγχάνεται ένα ορισμένο επίπεδο τιμής.

Εντός της καρτέλας ΑΓΟΡΕΣ της ενότητας ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ, μπορείτε να συμβουλευτείτε τη σύνοψη όλων των υποστηριζόμενων κρυπτονομισμάτων, στην οποία εμφανίζεται η τιμή τους σε πραγματικό χρόνο και η ποσοστιαία αλλαγή της τιμής σε 24ωρη βάση. Αυτό θα σας βοηθήσει να προβείτε στη βέλτιστη επιλογή νομίσματος, χρόνου και τιμής για τη συναλλαγή σας.

*Κάντε κλικ για να μεγεθύνετε την εικόνα

Για ακόμα μεγαλύτερη άνεση, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας λίστα κρυπτονομισμάτων που ακολουθείτε. Η εν λόγω λειτουργία ονομάζεται Λίστα παρακολούθησης και είναι διαθέσιμη εντός της καρτέλας ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ.  Πατώντας στο εικονίδιο με το αστέρι που βρίσκεται εντός του διαγράμματος τιμής της καρτέλας ΚΑΝΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ, μπορείτε να προσθέσετε νομίσματα στη Λίστα παρακολούθησης. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη λίστα αφαιρώντας κρυπτονομίσματα από αυτήν. Το εικονίδιο με τον κάδο απορριμμάτων στη Λίστα παρακολούθησης διατίθεται γι' αυτόν τον λόγο.

*Κάντε κλικ για να μεγεθύνετε την εικόνα

Μπορείτε, επίσης, να συμβουλευτείτε και να ρυθμίσετε τις ειδοποιήσεις που δημιουργήσατε καθώς και τις υπό όρους ή επαναλαμβανόμενες εντολές αγοράς. Επιπλέον, από την καρτέλα ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ,  μπορείτε να δείτε την Πρόσφατη δραστηριότητά σας.

 

*Κάντε κλικ για να μεγεθύνετε την εικόνα

Μπορείτε να ξεκινήσετε μια ανταλλαγή κάνοντας κλικ στο κουμπί ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ δίπλα στο κρυπτονόμισμα που θέλετε να ανταλλάξετε ή μέσω της καρτέλας ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ στην ενότητα ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ στον λογαριασμό σας.

Όταν θα έχετε διαθέσιμα κρυπτονομίσματα στο πορτοφόλι σας, μπορείτε να επιλέγετε νομίσματα και να τα αποστέλλετε στους φίλους σας.

Μπορείτε επίσης να λάβετε επιβράβευση μέσω του Προγράμματός μας Σύσταση Φίλου της υπηρεσίας κρυπτονομισμάτων.

 

Σημείωση:

  • Κάποια από τα διαθέσιμα κρυπτονομίσματα (DSH, KNC) μπορούν να ανταλλάσσονται μόνο  με Bitcoin.
  • Όλες οι συναλλαγές σας σε κρυπτονομίσματα εμφανίζονται στην ενότητα ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ στον λογαριασμό σας Skrill. Για να τις εμφανίσετε, επιλέξτε το σχετικό νόμισμα από το αναπτυσσόμενο μενού στο πεδίο Λογαριασμός στην ενότητα ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ .
  • Οι συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα είναι μη επιστρεπτέες και δεν μπορούν να αντιστραφούν στο αρχικό νόμισμα κατά το χρόνο της ανταλλαγής.  

 

Μπορώ να αποστείλω κρυπτονόμισμα σε έναν έμπορο ή μια πλατφόρμα διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων;

Προς το παρόν, δεν μπορείτε να αποστέλλετε κρυπτονομίσματα σε εμπόρους ή πλατφόρμες διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων.

 

 

*Προς το παρόν, η υπηρεσία διατίθεται σε επιλεγμένες χώρες μόνο. Αν στον λογαριασμό σας Skrill εμφανίζεται μια ενότητα Κρυπτονομίσματα, αυτό σημαίνει ότι η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για εσάς.