Πώς λειτουργεί η υπηρεσία κρυπτονομισμάτων;

Με τη λειτουργία ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων* μπορείτε να ανταλλάσσετε το υπόλοιπό σας σε επίσημο νόμισμα ή Bitcoin με ένα ή περισσότερα από τα διαθέσιμα κρυπτονομίσματα και να αποκομίσετε κέρδη από τις διακυμάνσεις των τιμών:

Μπορείτε να κάνετε μια ανταλλαγή δημιουργώντας μια άμεση, υπό όρους ή επαναλαμβανόμενη εντολή.

Μπορείτε επίσης να ορίσετε μια ειδοποίηση για όταν επιτυγχάνεται ένα ορισμένο επίπεδο τιμής.

Από την καρτέλα ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ στην ενότητα ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ στον λογαριασμό σας μπορείτε να δείτε μια σύνοψη των υποστηριζόμενων κρυπτονομισμάτων, στην οποία εμφανίζονται οι ποσοστιαίες μεταβολές της τιμής σε πραγματικό χρόνο καθώς και σε 24ωρη βάση. Αυτή η σύνοψη μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε το καλύτερο νόμισμα, τον χρόνο και την τιμή για την ανταλλαγή σας. Μπορείτε επίσης να ελέγχετε και να διαχειρίζεστε τις ειδοποιήσεις, τις υπό όρους και τις επαναλαμβανόμενες εντολές που έχετε δημιουργήσει.

 

*Κάντε κλικ για να μεγεθύνετε την εικόνα

Μπορείτε να ξεκινήσετε μια ανταλλαγή κάνοντας κλικ στο κουμπί ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ δίπλα στο κρυπτονόμισμα που θέλετε να ανταλλάξετε ή μέσω της καρτέλας ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ στην ενότητα ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ στον λογαριασμό σας.

Όταν θα έχετε διαθέσιμα κρυπτονομίσματα στο πορτοφόλι σας, μπορείτε να επιλέγετε νομίσματα και να τα αποστέλλετε στους φίλους σας.

Μπορείτε επίσης να λάβετε επιβράβευση μέσω του Προγράμματός μας Σύσταση Φίλου της υπηρεσίας κρυπτονομισμάτων.

 

Σημείωση:

  • Κάποια από τα διαθέσιμα κρυπτονομίσματα (XTZ, DSH, KNC) μπορούν να ανταλλάσσονται μόνο  με Bitcoin.
  • Όλες οι συναλλαγές σας σε κρυπτονομίσματα εμφανίζονται στην ενότητα ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ στον λογαριασμό σας Skrill. Για να τις εμφανίσετε, επιλέξτε το σχετικό νόμισμα από το αναπτυσσόμενο μενού στο πεδίο Λογαριασμός στην ενότητα ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ .
  • Οι συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα είναι μη επιστρεπτέες και δεν μπορούν να αντιστραφούν στο αρχικό νόμισμα κατά το χρόνο της ανταλλαγής.  

 

Μπορώ να αποστείλω κρυπτονόμισμα σε έναν έμπορο ή μια πλατφόρμα διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων;

Προς το παρόν, δεν μπορείτε να αποστέλλετε κρυπτονομίσματα σε εμπόρους ή πλατφόρμες διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων.

 

 

*Προς το παρόν, η υπηρεσία διατίθεται σε επιλεγμένες χώρες μόνο. Αν στον λογαριασμό σας Skrill εμφανίζεται μια ενότητα Κρυπτονομίσματα, αυτό σημαίνει ότι η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για εσάς.

**FIAT (παραστατικό χρήμα/χρήμα αναγκαστικής κυκλοφορίας) είναι νόμισμα που η κυβέρνηση όρισε ως νόμιμη αξία εξαγοράς, αλλά δεν υποστηρίζεται σε καμία φυσική υπόσταση. Η αξία του παραστατικού χρήματος εξαρτάται από τη σχέση προσφοράς και ζήτησης και όχι από την υλική υπόσταση το χαρτονομίσματος.