Πώς να επαληθεύσω τον λογαριασμό μου και να αυξήσω τα όριά μου;

Η αύξηση των ορίων σας είναι συνήθως θέμα παροχής πρόσθετων επαληθεύσεων λογαριασμού σας, με γρήγορες και εύκολες διαδικασίες.

Αφού αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το λογαριασμό σας για να πραγματοποιήσετε συναλλαγές, θα σας δοθεί η δυνατότητα να παράσχετε μια πρόσθετη επαλήθευση της ταυτότητάς σας φορτώνοντας ένα σαφές, ευανάγνωστο, έγκυρο και αμετάβλητο έγχρωμο αντίγραφο σάρωσης ή φωτογραφία ενός από τα ακόλουθα έγγραφα:

  • Το μπροστινό και το πίσω μέρος της άδειας οδήγησης.
  • Την σελίδα φωτογραφίας του διαβατηρίου σας.
  • Το μπροστινό και το πίσω μέρος της εθνικής σας ταυτότητας

Επίσης, θα σας ζητήσουμε να επιβεβαιώσετε την διεύθυνσή σας και να κάνετε φωτογραφία του εαυτού.

 

Χρηματοδότηση λογαριασμού

Η χρηματοδότηση του Skrill λογαριασμού σας είναι μέρος της διαδικασίας επαλήθευσης. Μπορείτε να ολοκληρώσετε την επαλήθευση του λογαριασμού σας ΜΌΝΟ μετά την επιτυχημένη χρηματοδότηση. Μπορείτε να χρηματοδοθήσετε τον Skrill λογαριασμό σας χρμησιμοποιώντας έναν από τους διαθέσιμους τρόπους κατάθεσης που βρίσκονται στην ενότητα Κατάθεση, μπορείτε επίσης να λάβετε χρήματα από άλλο Skrill πελάτη ή από έμπορο.

Μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία φόρτωσης ενός αντιγράφου των εγγράφων ταυτότητας σας κάνοντας κλικ στο πορτοκαλί πανό,το οποίο είναι ορατό αφού συνδεθείτε στο Skrill πορτοφόλι σας ή μέσω της επιλογής Επαλήθευση που βρίσκεται στην ενότητα Ρυθμίσεις.

* Κάντε κλικ για μεγέθυνση της εικόνας

Αυτό θα σας οδηγήσει στη σελίδα Επαλήθευση λογαριασμού όπου θα εμφανιστούν όλα τα υπόλοιπα βήματα επαλήθευσης.

Επαλήθευση ταυτότητας

Μπορείτε να επιλέξετε να επιβεβαιώσετε τον λογαριασμό σας μέσω του Facebook προφίλ σας ή να ακολουθήσετε την κανονική οδό επιβεβαίωσης.

* Κάντε κλικ για μεγέθυνση της εικόνας

Μόλις ξεκινήσετε την διαδικασία επαλήθευσης ταυτότητας, θα σας παρουσιαστούν 2 επιλογές, που θα σας δώσουν την δυνατότητα να ολοκληρώσετε την επαλήθευση της ταυτότητάς σας:

* Κάντε κλικ για μεγέθυνση της εικόνας

    1. Κάντε λήψη της εφαρμογής μας – αυτή είναι η πιο γρήγορη επιλογή, η οποία θα σας δώσει την δυνατότητα να κάνετε λήψη της εφαρμογής μας και να χρησιμοποιήσετε την φωτογραφική μηχανή του κινητού σας τηλεφώνου για να βγάλετε φωτογραφίες και να τις ανεβάσετε στο ασφαλές σύστημα επαλήθευσής μας. Mπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής Skrill (Skrill Google Play/Skrill Apple App Store) και να χρησιμοποιήσετε τη φωτογραφική μηχανή του κινητού σας τηλεφώνου τελευταίας τεχνολογίας, για να ολοκληρώσετε εύκολα αυτό το βήμα επαλήθευσης.

* Κάντε κλικ για μεγέθυνση της εικόνας

    2. Τραβήξτε φωτογραφίες με την κάμερα web και αποστείλετε τιςειναι η γρήγορη επιλογή που σας παρέχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την κάμερα του υπολογιστή σας (webcam) για να δημιουργήσετε εικόνες ή να ανεβάσετε φωτογραφίες της μπροστινής και πίσω όψης του εγγράφου ταυτοποίησης, και ύστερα να κάνετε σέλφι (selfie).

Σημείωση: Αν δεν έχετε κάμερα (webcam), παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή 1 παραπάνω.

Πατώντας στην Τραβήξτε φωτογραφίες με την κάμερα web και αποστείλετε τις, θα σας δοθεί η δυνατότητα να επιλέξετε τον τύπο του εγγράφου και την χώρα έκδοσής του.  

 

* Κάντε κλικ για μεγέθυνση της εικόνας

Στη συνέχεια θα ζητηθείτε είτε να ανεβάσετε αντίγραφα των εγγράφων σας είτε να χρησιμοποιήσετε την κάμερα του υπολογιστή σας (webcam) για να δημιουργήσετε καινούργιες εικόνες του εγγράφου και ύστερα να κάνετε σέλφι (selfie).

Εάν δεν βλέπετε το αυτόματο αναδυόμενο μήνυμα για να μοιραστείτε την κάμερά σας στο πρόγραμμα περιήγησής σας, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το πώς να το ενεργοποιήσετε ξανά εδώ.

  

* Κάντε κλικ για μεγέθυνση της εικόνας

Μετά από την επιτυχή φόρτωση εγγράφων/χρήση της κάμερας (webcam) για να φορτώσετε τα έγγραφα και να κάνετε την φωτογραφία του εαυτού, το βήμα ‘Επιβεβαιώστε την ταυτότητά σας’ θα γίνει ΣΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ.

Στη συνέχεια θα λάβετε μήνυμα για την κατάσταση της επαλήθευσης και θα μπορέσετε να συνεχίσετε με τα επόμενα βήματα επαλήθευσης. 

* Κάντε κλικ για μεγέθυνση της εικόνας

Επαλήθευση διεύθυνσης

Εάν δεν έχετε μοιραστεί ακόμη την τοποθεσία του προγράμματος περιήγησής σας, θα σας ζητηθεί να το ολοκληρώσετε για να τηρήσετε την απαίτηση Επαλήθευση της τοποθεσίας σας.

* Κάντε κλικ για μεγέθυνση της εικόνας

Η επιλογή για επαλήθευση της διεύθυνσής σας μέσω κοινής χρήσης γεωγραφικής σας θέσης είναι διαθέσιμη μόνο για επιλεγμένες χώρες. Εάν η χώρα σας δεν είναι μία μεταξύ αυτών των επιλεγμένων χωρών, θα σας δοθεί η δυνατότητα να ανεβάσετε χειροκίνητα μια απόδειξη της διεύθυνσης σας.

* Κάντε κλικ για μεγέθυνση της εικόνας

 

Σύνοψη

Στην σελίδα Σύνοψη θα δείτε ότι κάποια από τα βήματα επαλήθευσης έχουν ολοκληρωθεί και ότι τα έγγραφα, τα οποία έχετε ανεβάσει βρίσκονται σε επεξεργασία.

* Κάντε κλικ για μεγέθυνση της εικόνας

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία επαλήθευσης, θα λάβετε μια επιβεβαίωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Συμπληρωματικές πληροφορίες για την διαδικασία επιβεβαίωσης μπορείτε να δείτε εδώ.