Πώς μπορώ να καταθέσω με paysafecard;

Τι είναι η paysafecard;

Η Paysafecard είναι μια προπληρωμένη κάρτα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ηλεκτρονικές πληρωμές.

Υπάρχουν χιλιάδες μέρη σε όλο τον κόσμο όπου μπορείτε να αγοράσετε μία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μηχανή αναζήτησης για να βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα της τοποθεσίας σας.

 

Πώς μπορώ να καταθέσω με paysafecard;

    1. Μεταβείτε στην ενότητα Κατάθεση του πορτοφολιού Skrill και κάντε κλικ Kατάθεση τώρα κάτω από την επιλογή paysafecard.

    2. Εισάγετε το ποσό που θέλετε να καταθέσετε και κάντε κλικ ΕΠΟΜΕΝΟ.

    3. Θα εμφανιστεί τώρα μια περίληψη της συναλλαγής σας. Για να ολοκληρώσετε την πληρωμή, κάντε κλικ METABAΣΗ ΣΕ PAYSAFECARD.

    4. Θα μεταφερθείτε τώρα σε τρίτο μέλος- παροχέα που επιτρέπει την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας.

Σημείωση:

  • Υπάρχουν διαφορετικές εμπειρίες χρήσης της paysafecard σε διάφορες χώρες. Ενδέχεται να χρειαστεί να δημιουργήσετε λογαριασμό "mypaysafecard" προτού χρησιμοποιήσετε το κουπόνι paysafecard για να φορτώσετε τα χρήματα στο πορτοφόλι Skrill. Το πορτοφόλι Skrill και ο λογαριασμός "mypaysafecard" πρέπει να είναι εγγεγραμμένα στην ίδια χώρα.  
  • Μπορείτε να κάνετε κατάθεση στο πορτοφόλι Skrill χρησιμοποιώντας μόνο ένα λογαριασμό "mypaysafecard", δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλούς λογαριασμούς.
  • Μπορείτε να κάνετε μόνο μία κατάθεση ανά φορά
  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε απενεργοποιήσει τον αποκλεισμό αναδυόμενων παραθύρων του προγράμματος περιήγησης σας.

 

Πόσος χρόνος απαιτείται για την κατάθεση paysafecard;

Τα χρήματα που κατατίθενται με τη paysafecard είναι διαθέσιμα αμέσως.

 

Ποια είναι τα όρια και οι χρεώσεις;

Το καλύτερο μέρος για να ελέγξετε τα όρια για οποιαδήποτε επιλογή κατάθεσης είναι η ενότητα Κατάθεση του λογαριασμού σας. Κάνοντας κλικ στην αντίστοιχη επιλογή κατάθεσης, θα μπορείτε να δείτε τα όρια κατάθεσης σύμφωνα με την κατάσταση του λογαριασμού σας και τις δοκιμές κατάθεσης.

Το νόμισμα επεξεργασίας εξαρτάται από τη χώρα εγγραφής σας.

Εάν ο Skrill λογαριασμός σας διαθέτει νόμισμα διαφορετικό από το νόμισμα της συναλλαγής, προστίθεται χρέωση 3,99% στις συναλλαγματικές ισοτιμίες μας χονδρικής.

Για το τέλος κατάθεσης, μπορείτε να ελέγξετε την ενότητα Κατάθεση του λογαριασμού σας ή να επισκεφθείτε τη σελίδα με τις Χρεώσεις μας.

Πρόσθετα όρια ενδέχεται να εφαρμοστούν από την paysafecard ανάλογα με την επαλήθευση του " mypaysafecard" λογαριασμού.