Τι είναι η Ταχεία μεταφορά και γιατί να το χρησιμοποιείτε;

Τι είναι η Ταχεία Μεταφορά;

Η Ταχεία Μεταφορά αποτελεί μια άμεση επιλογή πληρωμής μέσω τραπεζικών συναλλαγών
της
Paysafe Group. Η χρήση της υπηρεσίας Rapid Transfer σάς επιτρέπει να καταθέτετε χρήματα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια της τράπεζας απευθείας στο ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι.

 

 

Είναι ασφαλής η Ταχεία Μεταφορά;

Η Ταχεία Μεταφορά είναι μια από τις πιο ασφαλείς μεθόδους πληρωμής στο διαδίκτυο - επωφελείστε από όλα τα υπάρχοντα υψηλά πρότυπα ασφαλείας που προσφέρει η τράπεζά σας. Οι μηχανισμοί ασφαλείας της τράπεζάς σας και ο απαιτούμενος έλεγχος ταυτότητας σας προστατεύουν από την όποια απάτη. Τα ηλεκτρονικά στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού δεν αποθηκεύονται ποτέ και παραμένουν πλήρως κρυπτογραφημένα από την τράπεζά σας. Όλες οι συναλλαγές με Ταχεία Μεταφορά είναι SSL και VeriSign (Norton Secure) προστατεύμενες.

 

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη Ταχεία Μεταφορά;

Για να κάνετε μια πληρωμή με Ταχεία Μεταφορά, το μόνο που χρειάζεστε είναι τα ηλεκτρονικά σας διαπιστευτήρια που χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε και να επιβεβαιώσετε τις κανονικές μη αυτόματες τραπεζικές μεταφορές.

Η εφαρμογή Ταχεία Μεταφορά θα σας ζητήσει πρώτα τα στοιχεία σύνδεσής σας και, στη συνέχεια, αν χρειαστεί, τα στοιχεία επιβεβαίωσης, όπως επιβεβαίωση μέσω μηνύματος σε κινητό τηλέφωνο, είτε μέσω κωδικού μιάς χρήσης, είτε μέσω εφαρμογή κινητού τηλεφώνου. Βεβαιωθείτε ότι τα έχετε έτοιμα πριν ξεκινήσετε την πληρωμή.

Μόλις η τραπεζική μεταφορά μέσω της Ταχείας Μεταφοράς είναι επιτυχής, τα κεφάλαια θα πιστωθούν αμέσως.