Τι είναι το Paysafecash και πώς λειτουργεί;

Το Paysafecash* σας επιτρέπει να κάνετε κατάθεση στον λογαριασμό σας Skrill ή να κάνετε ηλεκτρονικές πληρωμές σε μετρητά. Δεν χρειάζεστε κάποιο τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα και, ως εκ τούτου, είναι ένας εύκολος και προσβάσιμος τρόπος πληρωμής. Η πληρωμή πραγματοποιείται μέσω γραμμικού κώδικα σε κάποιο παράρτημα συνεργατών το οποίο μπορείτε να βρείτε γρήγορα στον ιστότοπο του Paysafecash.

Για να κάνετε κατάθεση με Paysafecash, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

    1. Στην ενότητα ΚΑΤΑΘΕΣΗ στον λογαριασμό σας, κάντε κλικ Paysafecash.

    2. Συμπληρώστε το ποσό και κάντε κλικ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    3. Μια σύνοψη της συναλλαγής σας θα εμφανιστεί στην οθόνη. Κάντε κλικ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ PAYSAFECASH για να συνεχίσετε.

    4. Στη συνέχεια, θα μεταφερθείτε στον ιστότοπο του Paysafecash για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.

Σημείωση:

  • Για να λάβετε τον γραμμικό κωδικό και να ολοκληρώσετε την πληρωμή, θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Paysafecash. Εάν δεν έχετε ήδη λογαριασμό, σας παρέχεται η επιλογή να κάνετε εγγραφή. Αν έχετε ήδη λογαριασμό mypaysafecard, μπορείτε να συνδεθείτε με διαπιστευτήριά σας mypaysafecard. Προκειμένου να είναι επιτυχής η συναλλαγή, το πορτοφόλι σας Skrill και ο λογαριασμός σας Paysafecash / mypaysafecard θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένα στην ίδια χώρα.
  • Θα έχετε 72 ώρες στη διάθεσή σας για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σε κάποιον συνεργάτη πληρωμών. 
  • Για λόγους ασφάλειας, μπορείτε να κάνετε κατάθεση στο πορτοφόλι σας Skrill χρησιμοποιώντας έναν λογαριασμό Paysafecash / «mypaysafecard», δεν μπορείτε να χρησιμοποιείτε πολλαπλούς λογαριασμούς.

 

Πόσος χρόνος χρειάζεται για μια κατάθεση με Paysafecash;

Τα χρήματα πιστώνονται στον λογαριασμό σας Skrill αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής. Σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις, ενδέχεται να απαιτηθούν έως και 2 εργάσιμες ημέρες για τη διεκπεραίωση της συναλλαγής σας.

 

Ποιες είναι οι χρεώσεις και τα όρια;

Μπορείτε να ελέγξετε τα όρια οποιασδήποτε επιλογής κατάθεσης στην ενότητα ΚΑΤΑΘΕΣΗ στον λογαριασμό σας. Κάνοντας κλικ στη σχετική επιλογή κατάθεσης, θα μπορείτε να δείτε τα όρια κατάθεσής σας σύμφωνα με το καθεστώς του λογαριασμού σας και τις προσπάθειες κατάθεσης που απομένουν.

Πρόσθετα όρια ενδέχεται να επιβάλλονται από την Paysafecash ανάλογα με την επαλήθευση του λογαριασμού Paysafecash / «mypaysafecard».

Μπορείτε να ελέγξετε τις χρεώσεις κατάθεσης στην ιστοσελίδα μας ΧΡΕΩΣΕΙΣ ή στην ενότητα ΚΑΤΑΘΕΣΗ στον λογαριασμό σας.

Το νόμισμα διεκπεραίωσης εξαρτάται από τη χώρα εγγραφής σας.


 

*Προς το παρόν, η υπηρεσία διατίθεται σε επιλεγμένες χώρες μόνο. Αν αυτή η επιλογή εμφανίζεται στον λογαριασμό σας Skrill, αυτό σημαίνει ότι η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για εσάς.