Τί είναι η Skrill μεταφορά χρημάτων και πώς να την χρησιμοποιήσω;

Με την Skrill μεταφορά χρημάτων μπορείτε να στείλετε χρήματα στo εξωτερικό γρήγορα, εύκολα, ασφαλώς και δωρεάν προς δικό σας ή άλλου προσώπου πορτοφόλι κινητού ή τραπεζικό λογαριασμό σε διαφερετικό νόμισμα. Η υπηρεσία υφίσταται για εγγεγραμμένους και μη πελάτες παγκοσμίως. 

Για να κάνουμε τα πράγματα ακόμη πιο κερδοφόρα για σας, προσφέρουμε την δυνατότητα να ενεργοποιήσετε ειδοποίηση για την επιλεγμένη μετατροπή του νομίσματος που θα σας έρχεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση κάθε πρωΐ. Μπορείτε να ενεργοποιείτε καινούργιες ειδοποιήσεις ή να απενεργοποιήσετε την δυνατότητα αυτή οποτεδήποτε από την ιστοσελίδα ειδοποίησης μετατροπής του νομίσματος της Skrill μεταφοράς χρήματων.

Μπορείτε επίσης να ανταμοιφθείτε κατά την χρήση της υπηρεσίας αν εγγραφείτε στο πρόγραμμα σύστασης φίλου της Skrill μεταφοράς χρήματων!

 

Πώς στέλνω χρήματα με την Skrill μεταφορά χρημάτων;   

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια Skrill μεταφορά χρημάτων πατώντας GETSTARTED στην αντίστοιχη ειδική σελίδα* ή επιλέγοντας την Διεθνείς μεταφορές χρημάτων στην κατηγορία  ΑΠΟΣΤΟΛΗ του Skrill λογαριασμού σας.

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την Skrill μεταφορά χρημάτων σε 4 εύκολα και γρήγορα βήματα:

    A. Συμπληρώστε το ποσό αποστολής/παραλαβής, επιλέξτε το νόμισμα αποστολής/παραλαβής** από το πέφτον μενού, επιλέξτε την μέθοδο πληρωμής και πατήστε ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    Β. Επιλέξτε σε ποιον στέλνετε χρήματα *** – στον εαυτό σας ή σε κάποιον άλλο, συμπληρώστε τα στοιχεία (όνομα του παραλήπτη, τραπεζικό λογαριασμό ή αριθμό κινητού, αναλόγως της επιλογής σας για την μεταφορά προς τραπεζικό λογαριασμό ή πορτοφόλι κινητού) και πατήστε ΣΥΝΕΧΕΙΑ.    

    Γ. Επισκοπήστε τα στοιχεία της συναλλαγής σας και πατήστε ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ.   

     Δ. Επιλέξτε την μέθοδο πληρωμής**** και ολοκληρώστε την συναλλαγή σας.   

Μόλις ολοκληρώσετε την μεταφορά σας, η σύνοψη στοιχείων της τελευταίας θα σας σταλεί στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Η κατάσταση όλων σας μεταφορών είναι διαθέσιμη στην κατηγορία   Οι μεταφορές μου.

*Αν αυτή είναι η πρώτη σας Skrill μεταφορά χρημάτων και δεν εχετε ακόμη Skrill λογαριασμό, θα παραπεμφθείτε να δημιουργήσετε έναν πατώντας στην Εγγραφή. Απλώς συμπληρώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, κωδικό πρόσβασης και τις προσωπικές σας πληροφορίες (ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης και στοιχεία επικοινωνίας) και θα δημιουργηθεί ένας ΔΩΡΕΑΝ Skrill λογαριασμός στο όνομά σας. Το νόμισμα του λογαριασμού ορίζεται εκείνο που επιλέξατε όταν εκκινούσατε την μεταφορά. Μπορείτε να το αλλάξετε προτού ολοκληρώσετε την εγγραφή.

**Μπορείτε να ορίσετε το ποσό που θα ληφθεί, πληκτρολογώντας το στο πεδίο Αυτοί λαμβάνουν. Το ποσό που πρέπει να πληρώσετε θα ανανεωθεί αυτόματα. Θα εμφανιστεί η τιμή μετατροπής νομίσματος σε πραγματικό χρόνο στην πάνω γωνία της πληρωμής σας. Αυτή θα είναι η τιμή που προσφέρεται ανεξάρτητα από την Reuters. Μπορείτε να αλλάξετε τα στοιχεία της πληρωμής σας ανά πάσα στιγμή πατώντας Εισαγάγετε στην καρτέλα ΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΟΥ.

***Αν ήδη έχετε πραγματοποιήσει μεταφορές, τα στοιχεία του παραλήπτη θα είναι αποθηκευμένα στο πεδίο ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ και έτσι δεν θα χρειάζεται να τα συμπληρώνετε εκ νέου.

****Αν θέλετε να αλλάξετε την μέθοδο πληρωμής που επιλέξατε προηγουμένως, μπορείτε να το κάνετε πατώντας στην Πληρώστε με άλλο τρόπο;. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να αποθηκεύσετε τα στοιχεία των εργαλείων πληρωμής σας ούτως ώστε να μην χρειάζεται να τα συμπληρώνετε κάθε φορά στο μέλλον.   

Ποιές μεθόδους πληρωμής μπορώ να χρησιμοποιώ;

Προς το παρόν μπορείτε να χρησιμοποείτε την πιστωτική/χρεωστική κάρτα σας, Paysafecash, RapidTransfer και Klarna για την Skrill μεταφορά χρημάτων.

 

Ποιές είναι οι χρεώσεις;

Δεν επιβάλλεται χρέωση όταν στέλνετε χρήματα στο εξωτερικό. Οι τοπικές μεταφορές χρεώνονται με τέλος μέχρι 2%.

Χωριστό τέλος δύναται να επιβληθεί από την τράπεζά σας.

 

Πότε φτάνουν τα χρήματα στο λογαριασμό του παραλήπτη; 

Μόλις λάβουμε τα χρήματά σας, αποσκοπούμε στο να τα μεταφέρουμε αμέσως όποτε είναι εφικτό ή εντός 24-72 ωρών αναλόγως της κατεύθυνσης αποστολής και των επιλεγμένων μεθόδων καθώς και της ημέρας της εβδομάδας στην οποία στέλνετε τα χρήματα. Θα ενημερωθείτε στην οθόνη σας καθώς συμπληρώνετε τα στοιχεία της συναλλαγής σας.  

 

Υπάρχουν όρια μεταφοράς και πώς μπορώ να τα αυξήσω;   

Υπάρχουν ορισμένα όρια που εξαρτώνται από την μέθοδο κατάθεσης και την κατεύθυνση αποστολής. Θα ενημερωθείτε στην οθόνη σας αν υπερβείτε τα όρια αυτά και θα προσκληθείτε να επιβεβαιώσετε την ιδιότητά σαςγια να επεξεργαστεί η συναλλαγή σας.

 

Σε τί νόμισμα λαμβάνονται τα χρήματα;

Λειτουργούμε με διάφορα τοπικά νομίσματα και μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο από το πέφτον μενού στο πεδίο Αυτοί λαμβάνουν κατά την μεταφορά˙ έτσι, τα χρήματα θα πιστωθούν στο νόμισμα που θα επιλέξετε εσείς.

 

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το υπόλοιπο του Skrill λογαριασμού μου για την Skrill μεταφορά χρημάτων;

Οχι, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπόλοιπο του Skrill λογαριασμού σας για την Skrill μεταφορά χρημάτων καθώς το υπόλοιπο πρέπει να τηρείται χωριστά για λόγους ασφαλείας και εποπτείας.  

 

Χρειάζεται ο παραλήπτης να έχει Skrill λογαριασμό για να λάβει χρήματα;

Οχι, δεν απαιτείται Skrill λογαριασμός για να λάβετε χρήματα με την υπηρεσία Skrill μεταφορά χρημάτων.

 

 

Μπορώ να στείλω χρήματα σε εταιρικό ή επαγγελματικό λογαριασμό;

Όχι, μπορείτε να στείλετε χρήματα μόνο σε προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό ή πορτοφόλι για κινητά.

 

Τί γίνεται αν η μεταφορά μέ την Skrill μεταφορά χρημάτων αποτύχει;

Αν η μεταφορά με την κάρτα ή τον τραπεζικό σας λογαριασμό αποτύχει, θα λάβετε αυτοματοποιημένο ηλεκτρονικό μήνυμα με τα στοιχεία της συναλλαγής σας.

Αν η κατάθεσή σας είναι επιτυχής, αλλά για κάποιο λόγο η Skrill μεταφορά χρημάτων αποτύχει, η πληρωμή θα επιστραφεί το ταχύτερο δυνατό προς την κάρτα σας ή προς τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Για να δείτε την κατάσταση κάθε συναλλαγής που έχετε πραγματοποιήσει με την Skrill μεταφορά χρημάτων, ελέγξτε την κατηγορία Οι μεταφορές μου.

 

Είναι ασφαλεές να στείλω χρήματα με την Skrill μεταφορά χρημάτων;

Ναι, είναι ασφαλές να στείλετε χρήματα με την υπηρεσία Skrill μεταφορά χρημάτων.

Η Skrill είναι κατασκευασμένη με τις ίδιες προδιαγραφές ασφαλείας και λειτουργικότητας όπως κάθε ιστοσελίδα τραπεζικού και χρηματοοικονομικού ιδρύματος. Η σύνδεση στον λογαριασμό σας, τα προσωπικά σας δεδομένα και όλες οι συναλλαγές σας είναι εξασφαλισμένοι μέσω της τεχνολογίας της SSL με τον υψηλότερο δείκτη ασφαλείας κρυπτογράφησης των 128-bit, πιστοποιημένο από την VeriSign.

Οταν στέλνετε χρήματα με την Skrill, ο παραλήπτης δεν λαμβάνει πληροφορίες ευαίσθητου οικονομικού χαρακτήρα όπως τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή του τραπεζικού λογαριασμού σας.

 

Μπορώ να ακυρώσω την μεταφορά;

Οι μεταφορές δεν μπορούν να ακυρωθούν μόλις λάβουμε την πληρωμή σας και την στείλουμε προς την επιλεγμένη κατεύθυνση.