Ce este Remember me?

Remember me este optiune ce va permite sa finalizati achizitiile online mai ușor și mai rapid, pastrand in acelasi timp informatiile personale si financiare in siguranta.

Dupa conectare la orice comerciant eligibil, pagina check-out, tableta sau telefon mobil, puteți sa alegeti sa ramaneti logat pentru urmatoarea vizita a dvs., bifand casuta Remember me. Veți sari peste ecranele de logare Skrill pentru urmatoarele achizitii a dvs., odata ce va inscrieti sa ramaneti logat folosind același browser și dispozitiv. 

1. De ce trebuie sa folosesc Remember me?

O data ce va activati Remember me aveti acces direct la pagina de plata Skrill și va scuteste de introducerea datelor de autentificare de fiecare data cand faceti o achizitie.

2. Sunt informatiile mele sensibile protejate cu Remember me?

Skrill foloseste cele mai dezvoltate instrumente de securitate și de prevenire a fraudelor disponibile pe piata de procesare a platilor online. Avem urmatoarele recomandari pentru uzul sigur a Remember me:

  • Trebuie sa folositi acelasi browser și dispozitiv pentru toate platile a dvs.;
  • In cazul in care doriti sa efectuati o retragere sau alte operațiuni cu portofelul dvs. digital, diferit de transfer catre comercianti, va trebui sa va logati.
  • Dispozitivul utilizat cu Remember me, nu trebuie sa fie folosit de terte.

3. Cat timp Skrill ma tine logat folosind Remember me?

Daca nu v-ati logat folosind functia Ține-ma minte pe un anumit dispozitiv pentru mai mult de 6 luni, acesta va fi dezactivat automat.

4. Cum il activez?

Este simplu – puteti sa-l activati daca bifati casuta langa ecranul de logare pe check-out din oricare comerciant eligibil. 

5. Cum il dezactivez?

Puteti sa dezactivati oricand optiunea, urmand oricare dintre pasii de mai jos:

  • Clicati pe ‘log out’ o data ce ati accesat pagina comerciantului check-out.
  • Loghati-va in Portofelul dvs. Digital, mergeti pe sectia Setari Cont > Dispozitive Salvate > Editati > faceti click pe Sterge langa dispozitivul care doriti sa dezactivati.
  • Contactati Echipa Skrill.  

6. Este necesar sa ma inscriu separat pentru toti comercianti eligibili?

Bineinteles ca nu - odata ce ați verificat datele de autentificare pe primul comerciant eligibil și v-ati inscris pentru Remember me, optiunea o sa va recunoasca pe toate check-out-uri care suporta Remember me, cu conditia ca utilizați același dispozitiv și browser. 

7. Cate dispozitive pot folosi cu Remember me și cum le gestionez?

Remember me ține active pana la 5 dintre dispozitivele dvs. personale și va puteți verifica intotdeauna valabilitatea acestora prin conectarea la portofelul dvs. digital pe skrill.com si accesarea meniului Setari > Setari cont > Gestioneaza dispozitive Remember me. Facand clic pe Sterge langa un anumit dispozitiv, dezactiveaza optiunea pentru acel dispozitiv.