Cum pot retrage fonduri din contul meu Skrill?

Există mai multe opțiuni de retragere pe care le puteți utiliza pentru a retrage fonduri din contul dvs. Skrill. Faceți clic pe link-urile de mai jos pentru a vedea toate detaliile pentru fiecare opțiune:

Skrill către Skrill Trimitere bani - această opțiune de retragere este disponibilă pentru majoritatea clienților Skrill. Prin intermediul Skrill trimitere bani imediat puteți trimite bani altui utilizator Skrill folosind doar adresa lor de e-mail.

Transfer către un comerciant - aceasta este o opțiune de retragere instantanee care vă permite să transferați fonduri către site-ul unui comerciant.

Trimitere bani catre un portofel NETELLER - aceasta este o opțiune de retragere instantanee care vă permite să transferați fonduri din contul Skrill către portofelul dvs. NETELLER. Tranzacția este inițiată în portofelul NETELLER ca depunere și fondurile sunt transferate instantaneu.

Card preplatit Skrill Mastercard® * - cu cardul Skrill Mastercard® puteți efectua plăți instantanee și retrageri la ATM.

Cardul Skrill Virtual Preplatit Mastercard®* - cardul Skrill Virtual Preplatit Mastercard® vă permite să utilizați fondurile din contul dvs. Skrill pentru a efectua achiziții online oriunde este acceptată Mastercard®.

Retragere catre un cont bancar - retragerea pe cont bancar vă permite să transferați fonduri din contul dvs. Skrill direct în contul dvs. bancar.

Retragere bancara locala - această opțiune de retragere este disponibilă pentru membrii care locuiesc în unele țări din America Latină și China. Retragerea bancara locală vă permite să transferați rapid fonduri din contul dvs. Skrill în contul dvs. bancar;

Retragere catre un card VISA - această opțiune de retragere vă permite să transferați fonduri din contul dvs. Skrill pe cardul dvs. VISA.

Retragere catre un card Mastercard® - această opțiune de retragere este disponibilă pentru membrii care locuiesc în Rusia și Ucraina. Retragerea pe un card Mastercard® vă permite să transferați rapid fonduri din contul dvs. Skrill pe cardul dvs. Mastercard®.

Retragere catre un portofel mobil - aceasta este o opțiune de retragere instantanee care permite clienților din anumite țări să retragă fonduri din contul Skrill într-un portofel mobil înregistrat în contul lor.

Rețineți că o taxă pentru schimb valutar (FX) de 3,99% va fi aplicată oricărei tranzacții Skrill care implică schimbarea monedelor.

 

 

* Cardul Skrill este disponibil numai pentru rezidenții din țările autorizate din Spațiul Economic European (SEE).