Cum îmi verific cardul de credit sau debit cu Skrill?

Exista doua modalitati simple de verificare a cardului: confirmand codul de verificare din 4 cifre disponibil in descrierea platii sau confirmand suma exacta debitata de pe card.

Optiunea 1:

Ori de cate ori depozitati fonduri cu un card neverificat, sistemul initiaza automat procesul de verificare prin atribuirea unui cod de verificare din 4 cifre la fiecare depozit.
Dupa ce localizati plata in sistemul bancar online, puteti verifica cardul facand clic pe linkul Verificati din sectiunea Carduri si conturi bancare si introduceti codul.

Optiunea 2:

  1. Logati-va in contul dvs. si apasati pe Carduri si conturi bancare
  2. Apasati pe link-ul Verificare langa cardul pe care doriti sa il verificati
  3. Vom debita o sumă mica, aleatorie de pe cardul dumneavoastra
  4. Aflati de la banca sau de la emitentul cardului care este suma debitata
  5. Dupa ce aflati suma exacta, logati-va in contul dvs. Skrill si confirmati-o

In funcţie de rapiditatea cu care banca sau emitentul cardului afiseaza tranzactiile in contul dumneavoastra si de modul in care va accesati extrasele, acest tip de verificare poate dura de la cateva secunde la cateva zile.

Verificarea cardului dvs. va mari suma care puteti sa depuneti cu el, in concordanta cu limitele de depunere, descrise in acest articol: Care sunt limitele mele de depunere?  

Vom adauga o verificare a cardului la aplicatia Skrill pentru telefoane mobile in viitorul apropiat.

Daca din anumite motive nu puteti verifica cardul dvs., va rugam sa ne contactati pentru asistenta suplimentara. Retineti ca un document (de exemplu, extrasul cardului de credit) poate fi solicitat pentru verificarea manuala a cardului dvs.