Cum îmi folosesc cardul de credit/debit cu Skrill?

Pentru a efectua o incarcare cu cardul dvs. de credit/debit in contul Skrill, urmati pasii de mai jos:

1. Faceti clic pe butonul Depunere aflat in partea dreapta a contului dvs. Skrill.
2. Din meniul derulant alegeti cardul pe care doriti s-o utilizati pentru incarcarea dvs. *
3. Introduceti suma pe care doriti s-o incarcati, alegeti scopul depozitului, furnizati codul de securitate al cardului dvs. si faceti clic pe Incarcati. **

* Daca nu aveti niciun card disponibil sau doriti sa incarcati fonduri cu un alt card, puteti sa faceti clic pe butonul Adaugati un nou card. Pentru a adauga un card, va trebui sa furnizati numarul cardului dvs., data de expirare si codul de securitate.

** Daca un cod securizat 3D este activat pentru cardul dvs., va trebui sa efectuati un pas suplimentar de validare pe pagina 3DSecure al bancii dvs.

Pentru a depune fonduri in contul dvs. Skrill folosind un card de debit sau de credit, poate fi necesar sa va verificati cardul pe care doriti sa utilizati.


Aveti posibilitatea sa utilizati cardul pentru a face depuneri instantanee si sa alimentati portofelul dvs. digital si soldul cardului dvs. Skrill Prepaid Mastercard® *, precum si sa efectuati plati catre diverse site-uri web.

Verificarea cardului dumneavoastră de credit sau de debit vă va asigura o limită a depozitului de pe card care ar trebui să corespundă aşteptărilor dumneavoastră.

Cu toate acestea, dacă credeţi că veţi avea nevoie să efectuaţi depuneri mai mari în contul dumneavoastră, contactaţi Echipa de asistenţă Skrill pentru a discuta posibilitatea creşterii limitei.

 

 

*Cardul Skrill este disponibil doar pentru rezidenţii din ţările din Spațiul Economic European (SEE).