Pot adăuga fonduri în contul meu Skrill folosind cardul sau contul bancar al altei persoane?

Depunerile în contul dumneavoastră Skrill vor fi acceptate numai în cazul în care cardul de credit sau contul bancar folosit pentru alimentarea contului dumneavoastră sunt pe numele dumneavoastră, prin urmare nu puteţi adăuga fonduri direct în contul dumneavoastră Skrill folosind cardul sau contul bancar al altei persoane. Cardurile si conturile bancare de companie/afaceri sunt considerate instrumente de plata terte; prin urmare, nu il puteti utiliza pentru a incarca fonduri in contul dvs. Skrill.

Pentru a efectua o depunere în contul dumneavoastră, expeditorul trebuie doar să se înregistreze cu un cont Skrill, să depună fonduri şi apoi să vi le trimită direct dumneavoastră folosind adresa de e-mail înregistrată pentru contul dumneavoastră Skrill.

Nu puteţi primi numerar sau depuneri bancare electronice de la terţi în contul dumneavoastră Skrill din cauza reglementărilor împotriva spălării banilor, iar noi ne rezervăm dreptul de a aplica orice măsuri administrative necesare pentru a preveni aceasta. În plus, depunerile nu se pot efectua folosind carduri de credit sau de debit care nu sunt înregistrate pe numele dumneavoastră.