Cum utilizez Rapid Transfer pentru a face un depozit instant?

Ce este Rapid Transfer?

Rapid Transfer este o opțiune de plată instantanee prin transfer bancar. Utilizarea Rapid Transfer vă permite să depuneți instantaneu bani din contul dvs. bancar folosind datele dvs. de acreditare bancare direct în portofel.

 

Cum pot depune prin Rapid Transfer? 

    1. În secțiunea Depunere a portofelului dvs. Skrill, faceți clic pe DEPUNETI ACUM prin Rapid Transfer.

    2. Introduceți codul Swift și codul IBAN al contului dvs. bancar, verificați mesajul și faceți clic pe ADAUGATI & CONTINUATI (dacă aveți deja un cont bancar înregistrat acceptat, îl puteți utiliza în loc să adăugați unul nou).

    3. Introduceți suma pe care doriți să o depuneți și faceți clic pe MAI DEPARTE.

    4. Pe pagina va apărea rezumatul depozitului. Pentru a continua, faceți clic pe MERGETI LA RAPID TRANSFER.

    5. Acum veți fi redirecționat(ă) către site-ul Rapid Transfer de unde veți putea să vă conectați la serviciile bancare online pentru a finaliza tranzacția. Vi se va solicita să introduceți acreditările dvs. bancare online. Rezumatul plăților va fi afișat în partea dreaptă a ecranului și va trebui să confirmați tranzacția pentru a finaliza plata.   

Notă: Vă rugăm să activați pop-up-urile pe durata depozitului.

 

Cât durează un depozit de tip Rapid Transfer?

Aceasta este o opțiune de depunere rapidă. Fondurile depuse cu Rapid Transfer vor sosi imediat în contul dvs. Skrill. Puteți face un singur depozit la un moment dat. Odată ce această tranzacție a fost acceptată sau refuzată, puteți iniția un alt depozit rapid de transfer rapid.

 

Care sunt limitele și taxele?

Cel mai bun loc pentru a vă verifica limitele de încărcare este secțiunea Încărcare a contului dvs. Dacă faceți clic pe opțiunea de depunere relevantă, veți putea vedea limitele de depunere în funcție de starea contului dvs. și de încercările de depunere.

Odată ce un client neverificat și-a atins limita de depunere, va trebui să-și verifice contul pentru a continua să utilizeze serviciul.

Toate limite se bazează pe perioade de rulare.

Pentru taxa de depunere, verificați secțiunea Primire Bani in contul dvs. sau vizitați https://www.skrill.com/ro/siteinformation/fees/.

Dacă contul dvs. Skrill este într-o altă monedă decât moneda tranzacției, se va aplica o taxă suplimentară de 3,99% pe cursul valutar.

Banca dvs. poate aplica taxe pentru transferurile de fonduri electronice.