Cum utilizez Bitcoin si Bitcoin Cash pentru a-mi incarca contul Skrill?

Ce este Bitcoin/Bitcoin Cash?

Bitcoin/Bitcoin Cash este o monedă digitală care permite clienților să adauge rapid și ușor fonduri la contul lor Skrill din aplicația lor Bitcoin/Bitcoin Cash.

Există câteva modalități de a obține Bitcoin/Bitcoin Cash-uri, fie prin schimb valutar (furnizat de furnizorii Bitcoin), fie prin tranzacționarea de bunuri și/sau servicii în schimb de Bitcoin/Bitcoin Cash-uri.

Notă: Fondurile depuse prin Bitcoin/Bitcoin Cash sunt disponibile numai pentru transferurile către site-urile comercianților și către alți clienți Skrill. Fodurile nu pot fi folosite pentru achizitii, retrageri în anumite valute sau în anumite conturi bancare sau retrageri utilizând cardul dvs. Skrill*. Depunerile Bitcoin/Bitcoin Cash nu sunt rambursabile.

 

Cum pot depune prin metoda Bitcoin/Bitcoin Cash?

    1. Pentru a transfera Bitcoin/Bitcoin Cash în contul dvs. Skrill, veți avea mai întâi nevoie de un cont Bitcoin. Pentru a începe cu Bitcoin, vizitați site-ul Bitcoin/Bitcoin Cash.

    2. În contul dvs. Skrill, în secțiunea Depunere, faceți clic pe opțiunea de depunere Bitcoin & Bitcoin Cash și apoi pe URMĂTORUL.

    3. Introduceți suma pe care doriți să o încărcați, introduceți adresa dvs. de e-mail și faceți clic pe URMĂTORUL.

    4. O sa apara o pagina cu sumarul pentru depunerea dvs. Pentru a face transferul, clicati pe MERGETI LA BITCOIN & BITCOIN CASH.

    4. Făcând clic pe MERGETI LA BITCOIN & BITCOIN CASH, este lansat un procesor terț care vă permite să finalizați tranzacția cu Bitcoin. Asigurați-vă că permiteți accesul pop-up pe browserul dvs.

    5. Se va încărca o fereastră nouă cu un cod QR. QR code (codul inseamna raspuns rapid) este marca comercială pentru un tip de cod de bare matrice (sau cod de bare bidimensional).

    6. Puteți să faceți clic pe butonul albastru "Deschidere in portofel" pentru a lansa aplicația portofelului dvs. Bitcoin sau puteți scana Codul QR cu un telefon mobil sau cu o aplicație QR cod pentru Tableta.

    7. După ce ați plătit utilizând Bitcoin/Bitcoin Cash, veți primi un mesaj de confirmare.

 

Care portofele pot folosi pentru a-mi completa depozitul?

O listă actualizată cu portofelele compatibile puteți găsi aici.
 

Cât durează un depozit Bitcoin/Bitcoin Cash?

Aceasta este o opțiune de depunere rapidă. Fondurile vor ajunge în 15 minute după finalizarea cu succes a depozitului în contul dvs. Skrill.

 

Care sunt limitele și taxele?

Cel mai bun loc pentru a verifica limitele pentru orice opțiune de încărcare este secțiunea Depunere a contului dvs. Dacă faceți clic pe opțiunea de depunere relevantă, veți putea vedea limitele de depunere în funcție de starea contului dvs. și de încercările de depunere.

Pentru taxa de depunere, verificați secțiunea Depunere din contul dvs. sau vizitați https://www.skrill.com/en/siteinformation/fees/

Notă:

• Bitcoin/Bitcoin Cash poate percepe taxe separate.

• Prețul unui bitcoin poate crește sau scădea în mod imprevizibil într-o perioadă scurtă de timp.

 

Fondurile mi-au părăsit contul Bitcoin/Bitcoin Cash, dar tranzacția a eșuat în contul meu Skrill?

Dacă fondurile au părăsit contul Bitcoin/Bitcoin Cash, dar tranzacția a eșuat în contul dvs. Skrill, contactați BitPay pentru a recupera fondurile.

 

*Cardul Skrill este disponibil doar pentru rezidenţii din ţările din Spațiul Economic European (SEE).