Πώς μπορώ να χρησιμοποιώ την χρεωστική ή πιστωτική μου κάρτα στον λογαριασμό Skrill μου;

Για να πραγματοποιήσετε φόρτωση χρημάτων με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα στον Skrill λογαριασμό σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

    1. Επιλέξτε την ενότητα Κατάθεση που βρίσκεται στη αριστερά πλευρά του Skrill λογαριασμού σας.

    2. Επιλέξτε την κάρτα, που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, δώστε τον κωδικό ασφαλείας της κάρτας σας (CVV) και πατήστε Επόμενο. *

    3. Πληκτρολογήστε το ποσό που θέλετε να φορτώσετε, επιλέξτε τον σκοπό της κατάθεσης σας και και πατήστε Επόμενο. **

   4. Μια σελίδα με την σύνοψη της συναλλαγής θα εμφανιστεί στην οθόνη. Για να ολοκληρώσετε την συναλλαγή, πατήστε Επιβεβαίωση.

* Εάν δεν έχετε διαθέσιμη κάρτα ή θέλετε να ανεβάσετε χρήματα με άλλη κάρτα, μπορείτε να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο + Προσθήκη κάρτας. Για να προσθέσετε μια κάρτα, θα πρέπει να δώσετε τον αριθμό της κάρτας σας, την ημερομηνία λήξης της και τον κωδικό ασφαλείας της (CVV). Αν θέλετε να αποθηκεύσετε τα στοιχεία της κάρτας σας ώστε να μην χρειάζεται να τα εισαγάγετε εκ νέου σε μελλοντικές συναλλαγές, επιλέξτε αυτή την επιλογή, πριν πατήσετε ΠΡΟΣΘΉΚΗ ΚΆΡΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΈΧΕΙΑ.

** Εάν η κάρτα σας έχει ενεργοποιημένο τον τρισδιάστατο κώδικα ασφαλείας, θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε ένα επιπλέον βήμα επικύρωσης στην ιστοσελίδα του εκδότη/τράπεζας 3DSecure.

Μπορείτε να έχετε έως 10 ενεργές και διαγραμμένες κάρτες συνδεδεμένες με τον Skrill λογαριασμό σας.

 

Πόσος χρόνος απαιτείται για την κατάθεση μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας;

Η επιλογή αυτή είναι στιγμηαία. Τα χρήματα θα κατατεθούν στον Skrill λογαριασμό σας άμεσα.

 

Ποια είναι τα όρια και οι χρεώσεις;

Μπορείτε να βρείτε τα όριά σας για κάθε μέθοδο κατάθεσης στην ενότητα Κατάθεση του Skrill λογαριασμού σας.

Για να δείτε τις χρεώσεις για καταθέσεις, μπείτε στον λογαριασμό σας και επιλέξτε την Κατάθεση ή επισκεφτείτε την ενότητα Χρεώσεις στην ιστοσελίδα μας.