Πώς μπορώ να χρησιμοποιώ την χρεωστική ή πιστωτική μου κάρτα στον λογαριασμό Skrill μου;

Για να πραγματοποιήσετε φόρτωση χρημάτων με την πιστωτική / χρεωστική σας κάρτα στον Skrill λογαριασμό σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Κάντε κλικ στο κουμπί ‘’Κατάθεση’’που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του Skrill λογαριασμού σας.
2. Από το αναπτυσσόμενο μενού επιλέξτε την κάρτα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για την φόρτωσή σας. *
3. Πληκτρολογήστε το ποσό που θέλετε να φορτώσετε, επιλέξτε τον σκοπό της κατάθεσης σας, δώστε τον κωδικό ασφαλείας της κάρτας σας και κάντε κλικ στο κουμπί ‘’Κατάθεση’’. **

* Αν δεν έχετε διαθέσιμη κάρτα ή θέλετε να ανεβάσετε χρήματα με άλλη κάρτα, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί  ‘’Προσθήκη νέας κάρτας’’. Για να προσθέσετε μια κάρτα, θα πρέπει να δώσετε τον αριθμό της κάρτας σας, την ημερομηνία λήξης της και τον κωδικό ασφαλείας της.

** Εάν η κάρτα σας έχει ενεργοποιημένο τον τρισδιάστατο κώδικα ασφαλείας, θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε ένα επιπλέον βήμα επικύρωσης στη ιστοσελίδα του εκδότη / τράπεζας 3DSecure.

Για να καταθέσετε χρήματα στον Σκριλλ λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας μια χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, μπορεί να χρειαστεί να επαληθεύσετε την κάρτα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα σας για να κάνετε τις καταθέσεις άμεσα και γεμίσετε το ισοζύγιο του ηλεκτρονικού πορτοφολιού σας και της Skrill Prepaid Mastercard® Κάρτας σας, καθώς και να στείλετε πληρωμές σε διάφορους δικτυακούς τόπους.

Με την επαλήθευση της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας σας, σας δίνεται ένα όριο καταθέσεων κάρτας που πρέπει να πληροί τις προσδοκίες σας.

Ωστόσο, εάν πιστεύετε ότι πρέπει να κάνετε μεγαλύτερες καταθέσεις στον λογαριασμό σας, επικοινωνήστε με την Ομάδα βοήθειας της Skrill για να συζητήσετε για τη δυνατότητα αύξησης του ορίου σας.

 

 

*Η κάρτα Skrill διατίθεται μόνο σε κατοίκους εγκεκριμένων χωρών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (EEA).