Πώς μπορώ να αναλάβω χρήματα από τον Skrill λογαριασμό μου;

Υπάρχουν μερικοί τρόποι ανάληψης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναλάβετε χρήματα από τον Skrill λογαριασμό σας. Πατήστε τους συνδέσμους παρακάτω για να δείτε όλες τις λεπτομέρειες για κάθε μέθοδο:

  • Αποστολή χρημάτων Skrill προς Skrill – αυτή η μέθοδος ανάληψης είναι διαθέσιμη για τους περισσότερους πελάτες της Skrill. Με ‘Αποστολή χρήματος της Skrill’ μπορείτε να στείλετε άμεσα σε άλλο πελάτη της Skrill χρησιμοποιώντας μόνο την ηλεκτρονική του διεύθυνση.
  • Αποτολή χρημάτων προς έμπορο – αυτή είναι η άμεση μέθοδος ανάληψης που σας επιτρέπει να μεταφέρετε χρήματα σε ιστοσελίδα εμπόρου.
  • Αποστολή χρημάτων προς πορτοφόλι NETELLER - αυτή είναι η άμεση μέθοδος ανάληψης που σας επιτρέπει να μεταφέρετε χρήματα από τον Skrill λογαριασμό σας προς το πορτοφόλι σας στην NETELER. Η συναλλαγή εκκινείται από το ποροφόλι σας στην NETELLER ως κατάθεση και τα χρήματα μεταφέρονται αμέσως.
  • Προπληρωμένη κάρτα SkrillMastercard®* - Με την προπληρωμένη κάρτα Skrill Mastercard® μπορείτε να κάνετε άμεσες πληρωμές και αναλήψεις σε μηχάνημα ATM.
  • Skrill Virtual Prepaid Mastercard®* - Η κάρτα Skrill Virtual Prepaid Mastercard® σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τα χρήματα που τηρείτε στον Skrill λογαριασμό σας για να κάνετε αγορές μέσω διαδικτύου όπου γίνονται δεκτές οι κάρτες Mastercard.
  • Ανάληψη προς τραπεζικό λογαριασμό – η ανάληψη προς τραπεζικό λογαριασμό σας επιτρέπει να μεταφέρετε χρήματα από τον Skrill λογαριασμό σας απευθείας στον τραπεζικό σας λογαριασμό.
  • Τοπική τραπεζική μεταφορά – αυτή η μέθοδος ανάληψης είναι διαθέσιμη για πελάτες που κατοικούν σε μερικές χώρες της Λατινικής Αμερικής και Κίνα. Η τοπική τραπεζική μεταφορά σας επιτρέπει να μεταφέρετε γρήγορα χρήματα από τον Skrill λογαριασμό σας προς τον τραπεζικό σας λογαριασμό.
  • Ανάληψη προς κάρτα VISA – αυτή η μέθοδος ανάληψης επιτρέπει να μεταφέρετε χρήματα από τον Skrill λογαριασμό σας προς την κάρτα VISA σας.
  • Ανάληψη προς κάρτα Mastercard® - αυτή η μέθοδος ανάληψης είναι διαθέσιμη για πελάτες που κατοικούν στην Ρωσία και Ουκρανία. Η ανάληψη προς την κάρτα Mastercard® σας επιτρέπει να μεταφέρετε γρήγορα χρήματα από τον Skrill λογαριασμό σας προς την κάρτα Mastercard® σας.
  • Ανάληψη προς πορτοφόλι κινητού – αυτή η μέθοδος ανάληψης επιτρέπει σε πελάτες ορισμένων χωρών να αναλάβουν χρήματα από τον δικό τους Skrill λογαριασμό προς το ποροτοφόλι κινητού καταχωρισμένο στον λογαριασμό τους.

Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι το τέλος μετατροπής νομίσματος της τάξεως 3.99% θα επιβάλλεται σε κάθε Skrill συναλλαγή όπου χρειάζεται η μετατροπή νομίσματος.

 

 

*Η κάρτα Skrill είναι διαθέσιμη μόνο σε κατοίκους του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ).