Remember me FAQ

1. Τί είναι ‘Remember me’;

‘Remember me’ είναι μία επιλογή που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε διαδικτυακές πληρωμές ευκολότερα και ταχύτερα ενώ κρατάτε τα προσωπικά και χρηματοοικονομικά σας δεδομένα ασφαλή. Οταν συνδεθείτε σε ταμείο εγγεγραμμένου εμπόρου της Skrill μέσω του desktop, τάμπλετ ή κινητής τηλεφωνίας συσκευής σας, μπορείτε να επιλέξετε ‘κρατήστε με συνδεδεμένο’ για κάθε επόμενη επίσκεψη πατώντας ‘Remember me’ επιλογή. Θα παραλείψετε την σύνδεση με την οθόνη της Skrill για τις επόμενες πληρωμές σας, μόλις επιλέξατε να παραμείνετε συνδεδεμένοι μαζί μας χρησιμοποιώντας το ίδιο browser και συσκευή. 

 

2. Γιατί να χρησιμοποιήσω την ‘Remember me’;

 Ενεργοποιώντας την ‘Remember me’ σας δίνει άμεση πρόσβαση στην ιστοσελίδα πληρωμών της Skrill και σας εξοικονομεί την ταλαιπωρία να εισάγετε τους κωδικούς χρήστη και πρόσβασης κάθε φορά που κάνετε πληρωμή.  

 

3. Είναι ασφαλή τα ευαίσθητα δεδομένα μου με την ‘Remember me’;

Η Skrill χρησιμοποιεί υψηλότερου και σύγχρονου επιπέδου εργαλεία ασφαλείας που διατίθενται στην διαδικτυακή αγορά των προωθητών πληρωμών. Εχουμε τις εξής συστάσεις για ασφαλέστατη διευκόλυνση της ‘Remember me’:

  • Θα πρέπει να χρησιμποιείτε το ίδιο browser και συσκευή για όλες σας τις πληρωμές,
  • Αν θέλετε να αναλάβετε χρήματα ή να πραγματοποιήσετε άλλες ενέργειες με το Ψυφιακό σας πορτοφόλι, διαφορετικές από μεταφορά χρημάτων προς εμπόρους, πρέπει να συνδεθείτε, 
  • Η συσκευή που χρησιμποιήθηκε με την ‘Remember me’ δεν πρέπει να μοιράζεται με άλλα πρόσωπα. 

 

4. Πόσο καιρό η Skrill κρατάει την σύνδεση ενεργή μέσω της ‘Remember me’;

Αν δεν έχετε συνδεθεί χρησιμοποιώντα την ‘Remember me’ σε συγκεκριμένη συσκευή για άνω των 6 μηνών, η τελευταία θα απενεργοποιηθεί. 

 

5. Πώς την ενεργοποιώ;

Είναι εύκολο – ενεργοποιείτε την ‘Remember me’ επιλέγοντας το κουτάκι δίπλα στην οθόνη σύνδεσης σε κάθε ταμείο εγκεκριμένου εμπόρου. 

 

6. Πώς την απενεργοποιώ;

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την υπηρεσία ανά πάσα στιγμή ακολουθώντας ένα από τα παρακάτω:

  • Πατήστε ‘αποσύνδεση’ μόλις φτάσετε στο ταμείο πληρωμής στην ιστοσελίδα του εμπόρου.
  • Συνδεθείτε με το Ψηφιακό σας πορτοφόλι, επισκεφτείτε την ‘Ρυθμίσεις λογαριασμού’ >> ‘Αποθηκευμένες  συσκευές’ >> ‘Εισάγετε’ >> πατήστε ‘Διαγραφή’ δίπλα στην συσκευή που θέλετε να απενεργοποιήσετε. 
  • Επικοινωνήστε με την Ομάδα βοήθειας της Skrill. 

 

7. Χρειάζεται να την επιλέγω για κάθε εγκεκριμένο έμπορο χωριστά;

 Σίγουρα όχι – μόλις επιβεβαιώσατε την σύνδεσή σας στον πρώτο εγκεκριμένο έμπορο και ενεργοποιήσατε την ‘Remember me’, η επιλογή θα αναγνωρίζεται σε όλα τα ταμεία που υποστηρίζουν ‘Remember me’, με την προϋπόθεση ότι χρησιμοποιείτε την ίδια συσκευή και browser.

 

8. Πόσες συσκευές μπορώ να χρησιμοποιήσω με την ‘Remember me’ και πώς τα διαχειρίζομαι; 

‘Remember me’ υποστηρίζει έως πέντε προσωπικές συσκευές σας και μπορείτε πάντα να παρακολουθείτε την εγκυρότητά τους επισκεφτόμενος/η το Ψηφιακό σας πορτοφόλι στην skrill.com και επισεκφτείτε την κατηγορία ‘Ρυθμίσεις’ >> Ρυθμίσεις λογαριασμού >> Διαχείριση συσκευών ‘Remember me’. Αν κάνετε κλικ στο ‘διαγραφή’ δίπλα στην συγκεκριμένη συσκευή, θα απενεργοποιήσετε την επιλογή για την συγκεκριμένη συσκευή.