Co je Remember me?

Remember me je funkce, která Vám umožní dokončit on-line nákupy jednodušší a rychlejší a zároveň zachovat své osobní a finanční údaje v bezpečí. Po přihlášení na jakoukoli platnou Skrill obchodní stránku pomocí počítače, tabletu nebo mobilního telefonu, můžete si vybrat, abyste zůstali přihlášeni pro vaši příští návštěvu zaškrtnutím čtvereček Remember me.

Jakmile si nastavíte možnost zůstat v kontaktu s námi za použití stejného prohlížeče a zařízení, přeskočíte přihlašovací obrazovku Skrill při vašem přištím nákupu.

1. Proč mám používat funkce Remember me?

Aktivace funkce Remember me  vám dává přímý přístup k platební stránky Skrill a nebude nuté zadávat své přihlašovací údaje při každého nákupu.

2. Zda jsou mé citlivé údaje v bezpeční s funkcí Remember me?

Skrill používá prvotřídní nástroje bezpečnosti a prevence podvodů, které jsou k dispozici v on-line trhu pro zpracování plateb. Máme následující doporučení pro nejbezpečnější usnadnění  "Remember me":

  • - Musíte používat stejný prohlížeč a zařízení pro všechny své platby;
  • - V případě, že chcete vybrat peníze nebo provést jinou operaci pomocí své digitalní peneženky odlišné od online nakupu na webu obchodníka, musíte se na účet Skrill přihlasit. 
  • - Zařízení  použíté s funkcí Remember me nesmí být sdílené s třetími stranami.

3. Jak dlouho Skrill uchovává mé přihlašení aktivní s funkcí Remember me?

V případě, že se nepřihlasíte pomocí Remember me a použitím přislušné zařízení více než 6 měsíců,funkce Remember me bude automaticky deaktivována. 

4. Jak můžu zapnout ta funkce?

To je jednoduché – abyste zaktivovali funkce zaškrtněte čtvereček Remember me, které se nachází  vedle přihlašovací pole na platné stránce obchodníka.

5. Jak můžu vypnout ta funkce?

Můžete kdykoli vypnout funkce Remember me pomocí jedné z těchto možností:

  • Klikněte na  ‘odhlasit se’ na nákupní stránce obchodníka.
  • Přihlaste se na účet Skrill, jdete na sekci Nastavení účtu > zapamatované zařízení > Editovat > kliknete na Odstranit vedle zařízení, které chcete deaktivovat. 
  • Kontakujte podporu Skrill

6. Mám funkce nastavit pro každeho oddilného obchodníka?

Samozřejme ne - jakmile jste si ověřili své přihlašovací jméno na první platné platební stránce obchodníka a jste si aktivoval funkce Remember me, funkce bude rozpoznávat vaše přihlašení na všech platných platebních stránkách ruzným obchodníkům, za předpokladu, že používáte stejné zařízení a prohlížeč.

7. Kolik zařízení můžu používat s funkcí Remember me  a jak je můžu spravovat?

Remember me  podporuje aktivní až 5 vašich osobních zařízení a můžete si je kdykoli kontrolovat po přihlášení na své digitalní peněženku na skrill.com v sekci Nastavení > Nastavení účtu Spravovat zařizení Remember me. Kliknutím na Odstranit vedle určitého zařízení, můžeto to zařízení deaktivovat.